“Øl blant venner ”

Kjøkken: Norsk, Internasjonalt, Bar, Kafé
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Hadde en liten tur for å ta en øl med venner gikk inn på Nikkers fikk en øl med beskjed om å gå inn til naboen da vi var litt mange og tror du fan ikke vi måtte inn på en fotball pub trodde ikke det var mulig, så dette er mitt siste besøk her og kommer ikke til å anbefale andre av mine 978 venner å reise til Lillehammer

1  Takk, abY5401KV

Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Koselig sted, hyggelig betjening og veldig god stemning. Ute snør det og inne er det fyr i peisen og julestemning.

1  Takk, ElisabethMyrvang
Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Stemningsfull plass med artig innredning. Populært sted for alle måltider og drikke i uformelle omgivelser.

1  Takk, TomR69
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Super-nydelig mat og hyggelige og blide ansatte. Bestilte en treretters jule-meny, og det var virkelig en fortreffelig opplevelse. Fantastisk god mat til en hyggelig pris! Anbefales!!!

Takk, FTG72
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Mye god drikke. Ok meny og bra service. Intim plass hvor man kan ha det hyggelig. Anbefales for en kjapp matbit

Takk, mariust168

Reisende som så på Nikkers, så også på