Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig”
Anmeldelse av Nikkers

Nikkers
Vurdert som nr. 7 av 61 Restauranter i Lillehammer
Prisklasse: USD 11 - USD 32
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt, Bar, Kafé
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Bestilte to retter, og fikk burger servert 10 minutter før kyllingsandwich. Burgeren var tørr og kjedelig. Kyllingsandwichen hadd blitt kald, lite smak også på denne retten. Ekstremt overpriset, og en veldig dårlig opplevelse.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Go20164696766
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (533)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 533 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Utrolig sjarmerende sted. Deilig å se at det eksisterer i beste velgående, 12 år etter at vi flyttet fra Lillehammer. Litt å gå på, på service og betjening men godt utvalg og drikke

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, toneir_na
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Bestillte en porsjon med fisk (lysing) og en entrecote. Fisken var tørr og var for lite saltet.Ellers var det litt lite, men helt greit.Entrecoten var god, men pga at man måtte bestille via QR kode, hadde man ingen mulighet til å velge en annen type potet, saus, stekegrad på kjøttet osv.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, uheldiggris2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021

Vi hadde egentlig tenkt å sitte ute i skyggen på andre siden av gaten, men alle egnede bord var opptatte. Inne var det lett å finne et ledig bord.

Følget bestilte en Nikkers-burger (som vanlig), mens jeg selv prøvde meg på Entrecote (kalv?) servert med bakte småpoteter, asparges og gulrotpure.
Burgeren så ut til å gå ned på høykant, og entrecoten som var grillet medium var mør og fin.

Til dessert ble jeg servert skjokolademousse som viste seg å være toppet med saus, jordbær og en kule is.
Følget prøvde seg på pannacotta - som også hadde ferske bær og is.

Maten var god og alle var fornøyde.

På en sommerdag i Lillehammer med mange turister, ville det ha vært en god idé å hatt en person som viste gjester til ledige bord. Slik det var, ville mange gjester gjennom restauranten for å se om det var ledige bord på verandaen mot elven, noe som skapte forstyrrelser for oss og andre gjester som satt inne.

Jeg liker kontaktfri bestilling av mat, men appen viste menyen med lys grå skrift på mørk grå bakgrunn. Det er ikke spesielt tilgjengelig. Uten briller klarte jeg bare å se overskriftene.

Det var litt trangt ved baren, fordi både servitører, gjester som leter etter bord, og gjester som ikke kan bestille kontaktløst samler seg der.

Jeg gir "svært bra" i score på service, fordi service var helt som forventet, men kjøkkenet får ekstra poeng fordi de må ha jobbet som helter for å få ut bestillinger - vi ventet ikke lenge på maten.

Men oppsummert: Et hyggelig måltid i hyggelige omgivelser.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, sorbybryggetravels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Lite motiverte servitører. Måtte purre for å få vasket bordet fra forrige gjest.
Bestilte øl fra fat. Tamt og dødt øl, mistenker dårlig/feil vasket glass.
Bestilte kyllingsandwich; Helt ordinær.
I utgangspunktet et hyggelig sted med potensiale.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 85nilsk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Nikkers, så også på

 

Har du vært i Nikkers? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.