“Knallgodt”

Kjøkken: Norsk, Internasjonalt, Bar, Kafé
God for: Barscene
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 15. august 2022 via mobile enheter

Knallgod pizza, lages i steinovn, og man fikk skikkelig følelse av italiensk.
Anbefales virkelig. Kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: august 2022
Takk, 586kjetilm

Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Dette var på uteserveringen. Det positive var at pizzaen var helt ok. Men kunnskap og kompetanse hos servitør var totalt fraværende. Vi bestilte to glass rødvin av forskjellig type. Vi fikk så servert ett glass rødvin og ett glass hvitvin, dette ble jo ordnet opp i sånn sett. Man da servitøren kommer tilbake med et glass rødvin, spør jeg hva som er hva. Nei det aner hun ikke, har ikke peiling på vin.... Men skulle sjekke i baren. Kom dessverre aldri tilbake med info. Men vi så og smakte selvsagt hva som var hva. Uansett ikke sånn det skal være.

2  Takk, Vegard E L
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Som par drar en ut for å spise sammen, men det ble bare tull med bestilling.. Fikk tallerken nr 2, 30 min etter første... Toalettene var møkkete, snudde med uforettet sak...
Skuffet, drar nok ikke hit igjen

Takk, Sigrid75Lbd
Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Bestilt mat og drikke med app. Drikken kom etter ca 5 min men maten ble ikke server før det hadde gått ca 1 1/2 time uten at vi ble tilbudt noe mens vi ventet

Takk, mhunsbedt
Anmeldt 21. juni 2022 via mobile enheter

Enkel mat, begrenset tilbehør. Kjøttretter ok tilberedt. Is til dessert, sorbet, var ikke bra. Kornete og ekkel smak.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, L-baresorgen

Reisende som så på Nikkers, så også på

Har du vært i Nikkers? Del dine erfaringer!