“God sushi, men treg servering.”

M.Neko Sushi & Asian Dining
Vurdert som nr. 14 av 96 Restauranter i Lillehammer
Prisklasse: kr 50 - kr 1 000
Beskrivelse: M.Neko Sushi & Asian Dining er en nyetablert asiatisk restaurant på Lillehammer. Målet vårt er å bringe asiatisk mat til den andre siden av verden. Vi skaper våre retter etter lidenskap for å presentere de mest originale smaker. Autentisk og vennlig er hvordan vi vil beskrive våre retter. Vårt navn er inspirert av den hellige katten, Maneki Neko - en av de mest populære symboler i Japansk kultur og vi håper du vil nyte og finne glede i maten vår.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

God sushi, men treg servering. Kaffen kom lenge før desserten. Sistnevnte tok en halv time, det er for lenge

Takk, janolave2015

Anmeldt 25. juli 2020

Vi spiste gyoroz og tempura salat til forrett, og crispy duck og kyllingrett til hovedrett. Hyggelig betjening og veldig god mat!

Takk, NusaNorway
Anmeldt 24. juli 2020

M.neko har veldig bra sammensatt meny, fine priser og hyggelig personale. Tempura scampi salat med sesamdressing er nok en av de beste salatene som finnes. De har veldig god vegetarsushi, noe som ikke er så lett å finne! Hyggelig uteplass og perfekt sted for både lunsj og middag.

Takk, Ane S
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi opplevde litt oppstartsproblemer ift oppmerksomhet og service her, men så har vi også opplevd utrolig mye rart av restauranttilbudet på Lillehammer den uka vi har vært her. Jeg er alt annet enn imponert over restauranttilbudet på Lillehammer, så i en forholdsvis lett konkurranse med de andre vil jeg faktisk si at dette stedet er det beste i byen (uavhengig av type spisested). Jeg hadde med et følge på 4 personer og vi prøvde bevisst ulike retter (and, sushi, kylling m/ris, kylling curri og laks futomaki). Alt av høy kvalitet og med god smak. Vår ene drikke- en varm sjokolade med melk- kom uten verken særlig sjokolade eller melk (varmt vann med brun farge) noe som ble påpekt og pent korrigert med en appelsinjuice på boks som substitutt (stedet setter tydeligvis ikke sin stolthet i drikker, men vi syntes likevel dette var pent og raskt aksjonert. Det er lov å feile, så lenge man vet å korrigere, noe en ung asiatisk sevitrise profesjonelt og flott gjorde). Oppsummert var det meget bra mat, fin service etter noen hickups (vi måtte direkte hente en sevitrise etter 25 minutters transitt med absolutt vakum etter å ha blitt bordplassert, noe som er grovt lenge). Men vi tilgir gjerne, i en uventet travel juli for Lillehammer, og for service og mat som tilslutt falt på plass - VELDIG på plass.

Takk, qualitysupervisor
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat!!! Anbefaler å sette av godt med tid og nyte både forrett og hovedrett! God atmosfære i restauranten og god service! Verdt å ta turen til Lillehammer kun for å spise her!

Takk, reismuff

Reisende som så på M.Neko Sushi & Asian Dining, så også på

Har du vært i M.Neko Sushi & Asian Dining? Del dine erfaringer!