“Veldig god sushi, rask og god service”

M.Neko Sushi & Asian Dining
Vurdert som nr. 15 av 97 Restauranter i Lillehammer
Prisklasse: kr 50 - kr 1 000
Beskrivelse: M.Neko Sushi & Asian Dining er en nyetablert asiatisk restaurant på Lillehammer. Målet vårt er å bringe asiatisk mat til den andre siden av verden. Vi skaper våre retter etter lidenskap for å presentere de mest originale smaker. Autentisk og vennlig er hvordan vi vil beskrive våre retter. Vårt navn er inspirert av den hellige katten, Maneki Neko - en av de mest populære symboler i Japansk kultur og vi håper du vil nyte og finne glede i maten vår.
Anmeldt 12. august 2022 via mobile enheter

Veldig god sushi og fin presentasjon av maten! Rask og god service fra hyggelig og observant personale. Anbefales absolutt!

Dato for besøk: august 2022
Takk, KF605

Anmeldt 23. januar 2022

Maten er nydelig, men servicen er veldig dårlig. Ved mitt siste besøk måtte vi vente 40 min før kelneren kom til bordet for å ta bestilling av mat og drikke, og det var etter at jeg hadde spurt etter han. Har opplevd dette ved tidligere besøk også, flere ganger. Syns det er veldig synd at servicen skal være så dårlig når maten er så god. Skjerpings på det!!

Dato for besøk: januar 2022
Takk, elisabethm630
Anmeldt 8. august 2021

Besøket var dessverre en skuffelse. Det startet med at vi fikk servert dovent øl. Da vi skulle bestille, var de tomme for alle de fire rettene vi hadde bestemt oss for. Personalet var lite oppmerksomme, og det tok lang tid før vi fikk det vi hadde bestilt.
Maten var kjedelig, ingenting av det vi fikk er å anbefale.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Reisende_gjest
Anmeldt 18. juli 2021

Anbefales, spesielt nr. 25 (mango masago). Beste sushi jeg har smakt til nå. Fin uteservering og ellers godt utvalg av sushi og asiatisk tapas.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, LektorToerr
Anmeldt 1. mars 2021

Veldig hyggelig og serviceinnstilt betjening. Noen av sushirettene er anrettet som lekre kunstverk. Smakte veldig godt. Avslappet stemning.

Dato for besøk: februar 2021
Takk, mariabW5390RY

Reisende som så på M.Neko Sushi & Asian Dining, så også på

Har du vært i M.Neko Sushi & Asian Dining? Del dine erfaringer!