Adventure65266349689
0.4 km fra Lillehammer Fjellstue
11.2 km fra Lillehammer Fjellstue
Se flere hoteller i Lillehammer
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg kommer nå i flere år til Nordsæter, og for hvert eneste gang blir jeg forelsket i stedet og omgivelse. Personalet er bare fantastisk, service og villighet til å hjelpe er på toppnivå. Du får det du kan forvente for den prisen du betaler, og i tillegg få du den familiære atmosfære.

Anbefales til alle som er nært til jord og setter pris på service, gjestfrihet og vertskap i stedet for fancy ny moderne utseende.

Dato for oppholdet: mars 2018
Takk, JiskaV17
Anmeldt 22. august 2018

Nyoppusset og fin leilighet. Likte at var direkte inngang fra bakkeplan- praktisk i forhold til hund. Litt dumt at køyesengene var innlemmet i soverommet ( før vendte de ut mot stuen). Våre to tenåringer sov derfor på sovesofa i stuen. Vi voksne benyttet derfor peisestuen i resepsjonen på kveldstid. Der er det god internettdekning og hyggelig personale.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, oddrunb98
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Dette er et perfekt sted for deg som ønsker nærhet til flotte naturopplevelser; Både sommer, høst, vinter og vår! Behagelige overnattingsmuligheter på rom og i hytter. Et mer avslappende sted finnes knapt!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Kristian H
Anmeldt 28. mars 2017

litt å utsette på renhold når vi kom: speil, bordflater, TV skjerm
Savnet noe kjøkkenutstyr som litermål, mugge, måleskje til kaffetrakter
Ellers var vi svært fornøyd med oppholdet. God service fra resepsjonen.

Dato for oppholdet: mars 2017
Takk, anders_isnes
Bente M, resepsjonen på Lillehammer Fjellstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mars 2017

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og takk at du sa ifra i resepsjonen, det setter vi veldig stor pris på :-) Slike ting skal absolutt ikke skje, og vi har tatt det videre med den som hadde rengjort deres leilighet for å unngå lignende.
Vi håper ellers at dere ble glade for gratis sluttvask og at vi får gleden av å se dere her igjen ved en annen anledning.
Med vennlig hilsen,
Bente i resepsjonen

Anmeldt 22. februar 2017

Aftensbuffeten samt frokosten er upåklagelig! Masse utvalg og god, hjemmelaget mat. Stille og rolig sted, men litt slitne rom/bad. Likevel er det verdt et besøk, da beliggenhet og service er veldig bra. Til en rimelig penge får man det meste her, dersom man kan avstå fra moderne luksus.

Dato for oppholdet: februar 2017
Takk, Kathrine S