Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (193)
Filtrer anmeldelser
193 resultater
Vurdering fra reisende
108
67
15
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
108
67
15
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 193 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020

Leiligheten lå i en skråning med fin utsikt over Vakkert landskap. Sauer beitet på jordene, den sprø bjelleklangen var nydelig i kveldsstemningen. Men to store bustegraner bør fjernes, de stenger for den vakre naturen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, ingmor3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Vi hadde ett flott opphold i deres leilighet . Med flott natur og gode fiskemuligheter og bade . Ikke langt unna ulike gjøremål som feks Maihaugen , hoppbakken. Oppleve mye på 5 dager som vi var der . Ren og fin leilighet .

Dato for oppholdet: juni 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, 177lalla79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2019 via mobile enheter

Dette er ett av disse opplevelsene man husker langt og lenge.

Betalte 650 kr pr natt for denne stilfulle leiligheten på fjellet!

Resepsjonen var enkel å finne, ligger ca 20 min unna Lillehammer men det var garantert verdt det.
Personalet var imøtekomme og hyggelige.
Fikk en god opplevelse av å bli tatt godt vare på hele veien fra bestilling til utsjekking.

Fikk forklart leiligheten min var B1.
Stakk inn nøkkelen vred om og åpnet døren til denne fantastiske leiligheten.
Gikk inn døren med ett bredt smil om munnen, sjekket ut alle rommene med ett stort glede i hjertet.

Denne leiligheten var så stilfull, moderne men ikke sånn morderne at det ikke passet inn.
Dette passet utrolig godt inn med både vegger møbler etc.

Alle kjøkkenredskaper var på plass induksjonstopp var også tilstede, så maten gikk fort å lage :)

Badet var rent og pent, og en dør på innsiden av badet ledet til en egen Sauna i leiligheten.
Bedre kan det jo absolutt ikke bli.

Sofaen og sengen var helt himmelsk, temperaturen på ovnen skrudde jeg på når jeg kom inn, rommet holdt godt temperaturen og dagen etterpå var det godt og varmt i stua, åpnet døren på morgenen og den fine fjellluften den friske luften som trengte ned i lungene var så behagelig at man lengter tilbake til dette stedet.

Gode tur området, tillatt med hund, friskluft
God beliggenhet, hyggelig personal, stilfulle leiligheter!

Har anbefalt dette stedet til venner, familie og bekjente! Da dette falt midt i blinken!
Kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Juliekittelsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2019

Godt utstyrt leilighet og fin utsikt. Oppvaskmaskinen krangla litt og støvsugeren gikk varm etter få minutter og måtte hvile i 30 min. (den kunne vært større). Vi er fornøyd med oppholdet og kommer gjerne igjen! Flott preparerte skiløyper like ved!

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Adventure65266349689
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg kommer nå i flere år til Nordsæter, og for hvert eneste gang blir jeg forelsket i stedet og omgivelse. Personalet er bare fantastisk, service og villighet til å hjelpe er på toppnivå. Du får det du kan forvente for den prisen du betaler, og i tillegg få du den familiære atmosfære.

Anbefales til alle som er nært til jord og setter pris på service, gjestfrihet og vertskap i stedet for fancy ny moderne utseende.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, JiskaV17
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser