Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (193)
Filtrer anmeldelser
193 resultater
Vurdering fra reisende
108
67
15
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
108
67
15
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 193 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

For en service og kjempegod mat. Familien Kaos med 20 stk stort og smått feira 70 årsdag her. Fikk eget lokale å spise i, og det var perfekt for oss. Veldig god mat, å fantastisk god service fra 2 supre damer. Kunne ikke funnet bedre plass å møttes på. Vi leide 3 leiligheter som også var veldig bra

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, randim68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Vi har vært der for 4 netter med hele familien. Fint plass, ren og god mat. Flere muligheter for turer i fin natur og ganske stille for de som ville bare slape av. Muligheter å sitte på terassen eller inne, mulighet å spise der om du vil, internet og tv men få tv programer. Ganske fornøyd per totalt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, LigiaFeo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Herlig ferietur for en familie på fem, hvor barna var fra fra 2-14 år. Ingenting å utsette på hytte eller sted. Deilig med god standard på bad. Superkoselig med sauer som går fritt. Alt i nærheten, skog, fjell og turløyper, Hunderfossen og Lillehammer by. Tommel opp :) Kommer gjerne igjen!

Dato for oppholdet: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, O9161JAmarion
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Pen og ren leilighet. Fin natur og gode turmuligheter. Kommer tilbake hit :-) Følte meg ivaretatt nå i korona tiden. De følget restriksjoner godt :-) Kunne tenke meg en litt bedre funksjon på sofasengen i stuen bare.

Dato for oppholdet: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, solfridens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Leiligheten lå i en skråning med fin utsikt over Vakkert landskap. Sauer beitet på jordene, den sprø bjelleklangen var nydelig i kveldsstemningen. Men to store bustegraner bør fjernes, de stenger for den vakre naturen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, ingmor3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser