Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (194)
Filtrer anmeldelser
194 resultater
Vurdering fra reisende
108
67
15
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
108
67
15
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 194 anmeldelser
Anmeldt 15. februar 2021

Deilig opphold i snørikt område med gode løyper. Moderne leilighet med badstue, Parkering rett ved leiligheten, Alt man trenger til enkel husholdning. Rask og enkel inn- og utsjekking. Kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: januar 2021
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, David A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bente Martinsen, Owner på Lillehammer Fjellstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. februar 2021

Tusen hjertelig takk for at dere tok dere tid til å gi oss en flott tilbakemelding. Det setter vi stor pris på.
Vi er så glade for at dere har hatt en fint opphold hos oss, og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning.
Hilsen alle oss på Lillehammer Fjellstue

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. desember 2020

Supert sted. Gode priser, Fantastisk utsikt fra leiligheten. Rent og pent når vi kom. Skiløyper rett i nærheten, hyggelig betjening og god service. Anbefales på det varmeste. Perfekt for familien. Vurderer skisamling for mitt lag her ved anledning.

Dato for oppholdet: desember 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Fugazi72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bente Martinsen, Owner på Lillehammer Fjellstue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. februar 2021

Tusen hjertelig takk for at dere tok dere tid til å gi oss en flott tilbakemelding. Det setter vi stor pris på.
Vi er så glade for at dere har hatt en fint opphold hos oss, og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning.
Hilsen alle oss på Lillehammer Fjellstue

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2020

Flott område med gode turmuligheter sommer som vinter. Men gamle og slitte hytter. Stedet bærer preg av lite vedlikehold over lengre tid. Utrolig dårlig senger og sengetøy. Men veldig serviceinnstilt personale drar opp inntrykket noe. Men alt i alt for høy døgnpris i forhold til kvalitet på hytter.

Dato for oppholdet: oktober 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, ronnyhoffsbakken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Veldig hyggelig vertskap, god service både i resepsjonen og servitørene i restauranten. Nydelige middager og bra utvalg til frokost. Renslige rom, også generelt koselige oppholdsrom. Kommer gjerne tilbake hit!

Dato for oppholdet: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, BeateSt94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

For en service og kjempegod mat. Familien Kaos med 20 stk stort og smått feira 70 årsdag her. Fikk eget lokale å spise i, og det var perfekt for oss. Veldig god mat, å fantastisk god service fra 2 supre damer. Kunne ikke funnet bedre plass å møttes på. Vi leide 3 leiligheter som også var veldig bra

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, randim68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser