Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 147
Vis tilbud
Booking.com
USD 147
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 144
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.12.21
Hotels.comUSD 147
PricelineUSD 147
eDreamsUSD 147
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (878)
Filtrer anmeldelser
878 resultater
Vurdering fra reisende
439
312
81
31
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
439
312
81
31
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 878 anmeldelser
Anmeldt 22. september 2020 via mobile enheter

Overnattet her en natt. Hotellet er supersentralt og lett å parkere utenfor eller på hotellet. Rommet var stilig, og badet fint. Rituals toalettprodukter. Litt dårlig renhold, på speilet var det en 40cm lang stripe av såpe. Laminatgulvet på rommet var nok kun støvsuget. Flekker .
Stort pluss for kaffe/ kake og senere kveldsmat. Kveldsmaten var helt fantastisk bra. Trengte ikke gå på byen for å spise.
Hyggelig personale i alle ledd. Anbefaler.

Dato for oppholdet: september 2020
2  Takk, Elisabeth190502
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Haraldsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Hammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2020

Vi setter stor pris på at du gir oss denne tilbakemeldingen. Godt å se at du syns det er hyggelig her hos oss. Stripen på speilet skulle ikke vært der - men parketten moppes hver dag, og støvsuges ikke. Det må ha blitt brukt for lite vann i dette tilfellet. Det beklager vi.
Ønsker deg en strålende dag.

Følg oss gjerne på instagram @clarioncollectionhammer

MARIANNE HARALDSEN
Clarion Collection Hotel Hammer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020

hotellet ligger i Storgata, kort gåavstand til sentrum. Vi ble veldig godt mottatt av resepsjonisten, fikk et fint rom. Spiste en god kveldsmat i koselige lokaler. Senga var god, badet var fint, et lite skrivebord på rommet, men ingen minibar/kjøleskap. Frokosten var veldig god. Parkering på gata utenfor er gratis fram til 9 om morgenen, hotellet har også garasje. Barnebarnet koste seg på en flott lekeplass like i nærheten.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Flyglad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Haraldsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Hammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Hei Flyglad
Tusen takk for en svært hyggelig tilbakemelding - det setter vi stor pris på. Godt å se at både besteforeldre og barnebarn fant seg godt til rette.
27 av våre rom har kjøleskap snart - så det er det bare å be om neste gang.
Ønsker dere en fin høst.
Med vennlig hilsen
Marianne Haraldsen, direktør
Clarion Collection Hotel Hammer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020

Bra Hotel i Storgaten i Lillehammer. Gangavstand til butikker og og retauranter, cafeer.
Parkering i kjelleren.
Rent og pent.
Kveldsmat hver dag.
Frokosten var litt enkel med få valg og ikke som Clarion Collection pleier å være.
Men det er Corona tider...

Hyggelig og hjelpsom betjening

Dato for oppholdet: august 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, 974bjarnea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Haraldsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Hammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Vi setter stor pris på at du gir oss denne tilbakemeldingen. Godt å se at du syns det er hyggelig her hos oss.
Ønsker deg en strålende dag.

Følg oss gjerne på instagram @clarioncollectionhammer

MARIANNE HARALDSEN
Clarion Collection Hotel Hammer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

På vår lille Norgesferie var Lillehammer siste stopp. Vi ble tatt vel i mot av en meget hyggelig resepsjonist. Hotellet ligger veldig sentralt til i enden av gågata, og tilbyr noen få parkeringsplasser for gjester.
Vi fikk et rom som lå delvis i underetasje, men rommet var ok likevel. Nyoppusset rom, rent og med gode senger.
Pluss for gratis kaffe og kake på ettermiddagen og gratis kveldsmat.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, TigerLill1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Haraldsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Hammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Kjære TigerLill1 m/følge
Vi setter stor pris på at dere gir oss denne tilbakemeldingen. Godt å se at dere syns det er hyggelig her hos oss.
Ønsker dere en strålende dag og frotsatt god sommer.

MARIANNE HARALDSEN
Clarion Collection Hotel Hammer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt plassert. Gågaten like i nærheten med det meste en trenger.
Parkering på gateplan eller i hotellets kjeller.
Rommene er små. God frokost og det ble servert både ettermiddagskaffe og kveldsmat. Trivelig betjening.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hurragutten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Haraldsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Hammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Vi setter stor pris på at du gir oss denne tilbakemeldingen. Godt å se at du syns det er hyggelig her hos oss.
Vi har flere forskjellige størrelser på rommene - kanskje du skal prøve et større neste gang.
Ønsker deg en strålende dag.

Følg oss gjerne på instagram @clarioncollectionhammer

MARIANNE HARALDSEN
Clarion Collection Hotel Hammer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser