Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 158
View deal
Booking.com
USD 157
View deal
StayForLong
USD 169
USD 151
View deal
SPAR USD 18
PricelineUSD 158
Hotels.comUSD 158
Trip.comUSD 169
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (868)
Filtrer anmeldelser
868 resultater
Vurdering fra reisende
437
309
78
29
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
437
309
78
29
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 868 anmeldelser
Anmeldt 16. desember 2020 via mobile enheter

Hadde en helg her i desember for litt shopping og kos. Helt fantastisk hotell med veldig bra frokost og kveldsmat. Kjempe fine rom og bra beliggenhet! Veldig gode senger ;) og ikke minst Ypperlig service fra blide damer i skranken som fortjener en masse skryt for servicen de yter. Kommer så absolutt tilbake!

Dato for oppholdet: desember 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Christer_13_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Haraldsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Hammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2020

Kjære Christer
Dette var hyggelig lesning. Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen.
Vi gleder oss til å se deg igjen i 2021 - som vi satser blir et bedre år på alle måter.
Ønsker deg og dine en god, frisk og fredelig Jul.
Med vennlig hilsen
Marianne Haraldsen, direktør
CC Hotel Hammer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2020 via mobile enheter

Har vært her på venninnetur en helg, og vi har kost oss masse. Hyggelig betjening og god frokost. Gode shoppingmuligheter nesten rett utenfor døren, og Sjusjøen og Hafjell ligger en passe kjøretur unna


Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 684lilla
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Haraldsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Hammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2020

Vi setter stor pris på at dere gir oss denne tilbakemeldingen. Godt å se at dere syns det er hyggelig her hos oss.
Ønsker dere en strålende dag.

Følg oss gjerne på instagram @clarioncollectionhammer

MARIANNE HARALDSEN
Clarion Collection Hotel Hammer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2020

Flott hotell sentralt i Lillehammer. De tilbød gratis parkering bak hotellet. Stilig dobbeltrom med ett flott bad. God seng, men litt varierende standard på puter. Litt støvete på rommet og lister, men ellers bra. Frokostbuffeten var veldig bra, men mye folk og vanskelig å holde avstand. På ettermiddagen ble det servert kaffe/te med en god kake til. Kveldsmaten var ett varmt måltid . Ene dagen lapskaus og fiskesuppe. Neste dag var det chilligryte og kyllingsuppe. Hyggelige ansatte og hotellet anbefales.

Dato for oppholdet: oktober 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, MiaV66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Haraldsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Hammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2020

Vi setter stor pris på at du gir oss denne tilbakemeldingen. Godt å se at du syns det er hyggelig her hos oss. Dine kommentarer tas alvorlig og til etterretning.
Ønsker deg en strålende dag.

Følg oss gjerne på instagram @clarioncollectionhammer

MARIANNE HARALDSEN
Clarion Collection Hotel Hammer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2020

Hadde en overnatting. Valg av hotell var basert på anmeldelser hos Hotels.com. Det skulle vi kanskje ikke gjort. Ved ankomst fikk vi klar beskjed om at de ikke satte pris på at vi hadde bestilt via Hotels.com. Vi ble helt satt ut av denne mottagelsen,men fikk i alle fall sagt at det er noe de ikke har noe med å gjøre. Men pengene våre hadde de ikke noe i mot. Hadde bestilt dobbeltrom med dobbeltseng, noe vi fikk. Men det var bare redd opp for en person, og det var bare håndkær for en person på badet. Resten fant vi i et skap på rommet. Rommet var stort og rent, men manglet elementære ting som et lite kjøleskap, kaffe- og temuligheter og glass. Frokost under middels standard. Pluss for hyggelig resepsjonist ved utsjekk (ikke den samme som ved innsjekk). Neste gang legger vi igjen pengene våre et annet sted.

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, Magel62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Haraldsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Hammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2020

Hei og takk for besøket.
Jeg blir overrasket over at dere ble møtt med en slik kommentar - da dette slett ikke er vår holdning. Muligens prøvde vedkommende å fortelle at man ikke får bonuspoeng på ChoiceClub kortet når bookingen går via en tredjepart. Jeg velger å tro at det her kan være snakk om manglende nyanser i språket - men det skal selvfølgelig ikke forekomme, at det blir oppfattet slik.
Nå ser jeg ikke hvilken rom eller når dere bodde her - men jeg vet at det vanligvis res opp til en i ukedagene og til to i helgene, da det er slik vårt gjestemønster er i hovedsak. Vi skulle hatt plukket opp at dere var to, før dere sjekket inn, slik at det hadde blitt redd opp til to, og lagt frem håndklær til to på badet. Kanskje ble romnr endret ved innsjekk.
Dette belager vi på det sterkeste og kan bare understreke at alle gjester er like velkomne uansett hvor de ønsker å booke.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2020 via mobile enheter

Overnattet her en natt. Hotellet er supersentralt og lett å parkere utenfor eller på hotellet. Rommet var stilig, og badet fint. Rituals toalettprodukter. Litt dårlig renhold, på speilet var det en 40cm lang stripe av såpe. Laminatgulvet på rommet var nok kun støvsuget. Flekker .
Stort pluss for kaffe/ kake og senere kveldsmat. Kveldsmaten var helt fantastisk bra. Trengte ikke gå på byen for å spise.
Hyggelig personale i alle ledd. Anbefaler.

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, Elisabeth190502
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marianne Haraldsen, General Manager på Clarion Collection Hotel Hammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2020

Vi setter stor pris på at du gir oss denne tilbakemeldingen. Godt å se at du syns det er hyggelig her hos oss. Stripen på speilet skulle ikke vært der - men parketten moppes hver dag, og støvsuges ikke. Det må ha blitt brukt for lite vann i dette tilfellet. Det beklager vi.
Ønsker deg en strålende dag.

Følg oss gjerne på instagram @clarioncollectionhammer

MARIANNE HARALDSEN
Clarion Collection Hotel Hammer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser