Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 143
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 143
Vis tilbud
Vio.com
USD 133
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 143
Hotels.comUSD 143
TravelocityUSD 143
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 153)
Filtrer anmeldelser
1 153 resultater
Vurdering fra reisende
353
384
219
137
60
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
353
384
219
137
60
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
310315 av 1 153 anmeldelser
Anmeldt 4. februar 2019

Vi var på helgetur i Lillehammer. Restauranten var mildt sagt en dårlig opplevelse; lite bemanning, store deler av kjøttet var rått og resten av maten kald. På rommet fungerte ikke radiatoren, badet var dårlig vasket, viften fungerte dårlig og det kom vann på hele badegulvet da vi dusjet. I resepsjonen ble vi tilbudt nytt rom på lørdagen. Da vi gikk for å se på rommet, var mange av pærene på rommet gått og badekaret var ødelagt så vi måtte beholde det forrige rommet. Ved utsjekk fikk vi ingen beklagelse eller avslag, men bare et svar med "vi opplever ofte tekniske problemer". Dette er ikke verdt å betale rett under 4.000 kr for!

Dato for oppholdet: februar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Service
Takk, MissMKtraveler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ingeborg-Ha, Front Office Manager på Scandic Lillehammer Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2019


Hei , Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding på ditt opphold hos oss. Vi beklager at dere ikke er fornøyd med servicen under oppholdet. Vi tar selvølgelig dette til oss og ser på hvordan dette kan unngås i fremtiden. Ta gjerne kontak med oss direkte så vi kan finne en best mulig løsning på dette. Vi håper selvfølgelig at dere vil velge oss også i fremtiden.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2019 via mobile enheter

Elsket oppholdet mitt på dette fredfulle, stilfulle og nydelige hotellet!
Jeg var der én natt, og kan bare si at det var en nytelse å være her! Hotellet ligger i flotte omgivelser, rett ved en nydelig og stor hage. Spaavdelingen er nyoppusset og helt fantastisk.. Frokosten er noe av det beste jeg har opplevd! Og personellet var svært hjelpsomme og service minded. Rommet mitt hadde balkong og utsikt rett ut i den skjønne og grønne hagen.. Ps: utrolig myk og god seng, for dem som er opptatt av det! ☺️
Kommer definitivt tilbake!

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, MissJohnsenG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ingeborg-Ha, Front Office Manager på Scandic Lillehammer Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2019

Hei , vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. så hyggelig å høre at du hadde et fint opphold. Vi vil dele den med alle våre ansatte. Velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Rommet er oppusset og ok. Kvlitetsmat til middag og god frokost. Litt 90 talls/høyfjellshotell stil på bar/dansegulv. Spa er nyoppusset. Savet boblebad også inne. Skikkelig deilig med det varme badet ute. Syeamrommet virka ikkje så eg var der. Fin design på kulde kulpen. Litt teit med kode på omslaget på nøkkelkort, det hadde eg jo ikkje med. Ingen betjening i spa skranken og ingen interntelefon slik at du kunne ringe resepsjonen.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, fromN0rway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ingeborg-Ha, Front Office Manager på Scandic Lillehammer Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019

Hei , vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi os din tilbakemelding .dette hjelper oss i å bli bedre på det vi gjør.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Deltok på stor konferanse. Hotellet har mange muligheter til ulike romløsninger, men bordene i møterommene er veldig slitt.

Maten er ok, men de er elendig på matmerking av allergener. Det har de vært i mange år. I tillegg velger kjøkkenet å bruke hvetemel i sauser og andre produkter som lett kan være glutenfritt. Når de i tillegg merker maten for dårlig skaper det utrygghet. Når jeg fulgte merkingen fikset dårlig. De ønsker tydeligvis at alle skal spørre og mase på kokker og servitører.

Pausematen er også elendig for de som må ha glutenfritt. Jeg skulke ønske kokker smaker på det de serverer. Når de i tillegg velger produkter med gluten som oftest er glutenfritt så velger de å gjøre det vanskelig. SKJERP DERE!

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, kjespa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ingeborg-Ha, Front Office Manager på Scandic Lillehammer Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2019

Takk for at du deler din opplevelse med oss. Det hjelper oss i å bli bedre på det vi gjør.
Så trist å høre at du ikke var fornøyd med vår allergimerking av maten.
Det er så klart ikke den mat opplevelsen vi ønsker å tilby våre gjester.
Vi har endret rutinen rundt vår merking for at dette ikke skal skje igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ingeborg-Ha, Front Office Manager på Scandic Lillehammer Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser