I disse corona tider burde ikke hoteller fått fullbooket seg, iallefall ikke dette. Bar tydelig preg av for lite ansatte i alle avdelinger med tanke på hvor mange mennesker det var. Dårlig informasjon og kommunikasjon. Måtte vente to timer over kl 15 på rom og fikk tilslutt ett rom som hadde vert klart hele tiden bare at den som skulle ha det ikke hadde sjekket inn enda. Dem som er der først bør få rom, var samme romtype som vi opprinnelig hadde bestilt også. Kom allerede 14 og spurte etter innsjekk, fikk beskjed om å komme igjen 15. Allerede her kunne vi fått info om at det kunne drøye så vi kunne brukt tiden på noe annet enn venting i hotelllobbby. Fikk ikkje sjekket inn og måtte gå bort å spørre i resepsjonen dann og vann om rommet var klart, da måtte en også stå nye 20 min i kø. Når vi først sjekket inn fikk vi ingen info om frokost, basseng og andre fasiliteter og innebassenget var tydeligvis stengt. Dårlig frokost og altfor mange folk på en gang. Burde hatt frokostservering over flere timer. Alt i alt en dårlig opplevelse, reiser ikke tilbake hit med det første.