Geir B
    From resepsjon
    2.2 km fra Scandic Lillehammer Hotel
    Se flere hoteller i Lillehammer
    Anmeldt 18. juli 2020

Vårt opphold i to dager ble ikke slik vi forventet, og reklamen på deres hjemmesider stemte lite med virkeligheten. Dårlig renhold av rom med bl.annet manglende såpe i dispensere på badet. Vi fikk ikke plass i frokostsalen pga for mye folk, og liten kapasitet til å rydde bord. Dette innebar at vi spiste frokost på rommet begge dagene. Den såkalte menyen til middag var dårlig, og det samme gjaldt barnemeny. Maten var altfor dyr i forhold til hva vi fikk.
    Med tanke på at det fortsatt er en Korona-situasjon, burde ikke hotellet vært fullbooket. Fullstendig kaos både ved inn- og utsjekk. Beklager Scandic, men det blir lenge til vi kommer tilbake, om vi i det hele tatt kommer til å gjøre det igjen.

Takk, torillt150
    Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

I disse corona tider burde ikke hoteller fått fullbooket seg, iallefall ikke dette. Bar tydelig preg av for lite ansatte i alle avdelinger med tanke på hvor mange mennesker det var. Dårlig informasjon og kommunikasjon. Måtte vente to timer over kl 15 på rom og fikk tilslutt ett rom som hadde vert klart hele tiden bare at den som skulle ha det ikke hadde sjekket inn enda. Dem som er der først bør få rom, var samme romtype som vi opprinnelig hadde bestilt også. Kom allerede 14 og spurte etter innsjekk, fikk beskjed om å komme igjen 15. Allerede her kunne vi fått info om at det kunne drøye så vi kunne brukt tiden på noe annet enn venting i hotelllobbby. Fikk ikkje sjekket inn og måtte gå bort å spørre i resepsjonen dann og vann om rommet var klart, da måtte en også stå nye 20 min i kø. Når vi først sjekket inn fikk vi ingen info om frokost, basseng og andre fasiliteter og innebassenget var tydeligvis stengt. Dårlig frokost og altfor mange folk på en gang. Burde hatt frokostservering over flere timer. Alt i alt en dårlig opplevelse, reiser ikke tilbake hit med det første.

Takk, T257
    Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Dårlig service, slitt rom, støvete på rommet, manglet pute og fikk beskjed om at det ikke var flere igjen på hotellet(!!!) de klarte heldigvis å hoste opp en pute til slutt. Sånn skal det overhode ikke vere!!

Takk, V2215RU
    Anmeldt 16. juli 2020

Ikke rent hotellrom , slitent hotell, stengte badstuer og innendørsbasseng, ikke et rent bord til frokost. Vi gledet oss til spa og avslapning men ble svart skuffet av hotellet og fasiliteter på den prisen vi betalte som var veldig dyrt.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Takk, mnordb377102
    Anmeldt 13. juli 2020