Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 183
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 164
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 156
Vis tilbud
Hotels.comUSD 183
FindHotelUSD 164
ScandicHotels.com
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 041)
Filtrer anmeldelser
1 041 resultater
Vurdering fra reisende
324
351
199
112
55
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
324
351
199
112
55
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
136141 av 1 041 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 22. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet er av klassisk og eldre modell, men rommene er oppusset til moderne, fine og koselige rom.

Hotellet er helt topp på sommerdager, utendørs balkong hvor man kan spise middagen eller ta en drink, utendørs badebasseng, minigolf og en flott hage. Der er også spaanlegg med innendørs basseng og utendørs jaccuzzier.

Frokosten og middagen i restauranten var kjempebra, men på frokosten kunne de gjerne hatt litt bedre barnevennlig utvalg.

Servicen var også bra :) Hit kommer vi garantert tilbake :)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Norskfamilie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Dette hotellet fortjener svært få stjerner dessverre. Ikke mulig å finne parkering ved ankomst. Dårlige rutiner vedr. Covid 19. Full matsal uten kontroll av avstander eller antall personer. Betjeningen virker lite motivert og fremstår som overarbeidet. Det som trekker opp er at rommet og hotellet er vedlikeholdt og rent.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 186geirb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Vårt opphold i to dager ble ikke slik vi forventet, og reklamen på deres hjemmesider stemte lite med virkeligheten. Dårlig renhold av rom med bl.annet manglende såpe i dispensere på badet. Vi fikk ikke plass i frokostsalen pga for mye folk, og liten kapasitet til å rydde bord. Dette innebar at vi spiste frokost på rommet begge dagene. Den såkalte menyen til middag var dårlig, og det samme gjaldt barnemeny. Maten var altfor dyr i forhold til hva vi fikk.
Med tanke på at det fortsatt er en Korona-situasjon, burde ikke hotellet vært fullbooket. Fullstendig kaos både ved inn- og utsjekk. Beklager Scandic, men det blir lenge til vi kommer tilbake, om vi i det hele tatt kommer til å gjøre det igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, torillt150
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser