Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 143
PricelineUSD 144
ScandicHotels.comUSD 144
Hotels.comUSD 143
TravelocityUSD 143
TripadvisorUSD 143
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 153)
Filtrer anmeldelser
1 153 resultater
Vurdering fra reisende
353
384
219
137
60
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
353
384
219
137
60
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
193198 av 1 153 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020

Flott hotell, god frokost. God service. Mye å aktivisere seg med på hotellet. Fint med basseng både inne og ute, men altfor små garderober. Gode senger. Brannalarmen gikk tidlig en morgen. Her savnes det informasjon til gjestene. Ellers et hyggelig opphold på et fint hotell.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, 2020Norgesferie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2020

Fraråder noen å bo der i fellesferien. Fullbooket hotell med null kontroll på koronareglene. Maten i restauranten var elendig. Et slitent rom med iskaldt bad og kjølig temperatur i rommet også.
Styr unna.....

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, Sven Egil F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi var på reise og lå på forskjellige hoteller fra sør til nord og tilbake. Alle med forskjellig pris. Dette var det dårligste og dyreste alternativet. Helt fult hotell og ingen restriksjoner for corona. Eneste var info om 10 personer i Polen ute, inne og sprit. Sammenligning med de andre hotellene så var dette ingen hyggelig opplevelse. Jeg rekommanderer ingen hit.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Slottet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser