Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 188
Vis tilbud
Booking.com
USD 189
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 165
Vis tilbud
Hotels.comUSD 188
ScandicHotels.comUSD 189
Agoda.comUSD 190
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 045)
Filtrer anmeldelser
1 045 resultater
Vurdering fra reisende
325
352
200
113
55
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
325
352
200
113
55
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
103108 av 1 045 anmeldelser
Anmeldt 14. september 2020

Vi likte oss godt på hotellet og Lillehammer generelt. Frokosten fredag kunne vært bedre, det var lite mat, spesielt speilegg. tror det kom etterhvert, men da har man jo valgt noe annet. Det som var verre var at vår nye bil ble skrapet opp ute på parkeringsplassen (el-bil til lading). Stygge striper på høyre bakskjerm og -dør. Lite garderobe, kun tre kleshengere tilgjengelig

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Scenic286464
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 13. september 2020

Dessverre ikke veldig fornøyd. Hotellet trenger renoveres. Var lite fornøyd med sengen, var godt nedligget manglet ekstra puter på rommet den som lå der var helt flat. Frokosten var en heller dårlig opplevelse. Stekte gummiaktive kalde egg, gammelt tørt brød. Men personalet var service innstilt og hyggelige.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, kskall635207
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Vi var 3 barnefamilier som besøkte hotellet 12-13 september. Vi ble plassert i forskjellige deler av hotellet, blandet med konferansedeltakere i øvre middelalder. Det var full fest hele natten på begge rom ved siden av vårt, og det siste jeg hørte før vi endelig sovnet kl 6, var at festene fortsatt var i full gang.

Hvorfor tenker ikke hotellet på å plassere konferansedeltakere samlet i en del av hotellet, og andre gjester i en annen del?

Andre ting som bør nevnes er at det var røykeplass under soveromsvinduet vårt, og det førte til røykfyllt rom hos oss.

Hilsen en trøtt barnefamilie.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 454malinl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Hotellet har sølvkre/skjeggkre og de informerer ikke sine gjester om dette! Jeg oppdaget dette heldigvis med en gang (feller under senga, på alle tre romma). Skal til Lillehammer igjen om en måned, men det blir ikke dette hotellet !!

Bodde på hotellet i forbindelse med seminar. Booket rom direkte med hotellet, men spesifiserte ikke at jeg ønsket skrivebord. Byttet derfor raskt rom grunnet dette. Var mange på hotellet, så de hadde ikke mye ekstra ledig. Rengjøringspersonale ikke tilgjengelig søndag kveld. Fikk nytt rom, med forspørsel om det var greit at vinduet ikke kunne åpnes. Helt i orden for min del. Når jeg ankommer rommet slår lyden av vifta meg med en gang. Den bråker noe enormt ut i rommet, og om enda verre på badet. Er i tillegg stapp full av støv den på badet. Vasken lekker noe brun gugge og kjøleskapet fungerer ikke. Det er ikke noe annet tilgjengelig, men hun lover at viften slår seg av i 23-tiden og at jeg skal få bytte rom dagen etter. Viften slår seg ned 21.55. Tar kontakt etter frokost, ny person i resepsjonen, som forventet, men ingen beskjed om at jeg skal ha nytt rom. Kontakter resepsjonen igjen ved lunsjtider, bare skuldertrekk, ikke noen ledige rom. Kl 18, en ny i resepsjonen igjen, ikke fått noe beskjed, så får jeg nytt rom. Denne gangen uten skrivebord... jeg gir opp.

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, Kjerstisch
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser