Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 173
Vis tilbud
Booking.com
USD 173
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 158
Vis tilbud
Hotels.comUSD 173
ScandicHotels.comUSD 171
FindHotel
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 115)
Filtrer anmeldelser
1 115 resultater
Vurdering fra reisende
341
371
214
129
60
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
341
371
214
129
60
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8388 av 1 115 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2021

Veldig hyggelig personell,ryddig. Bra rom, men mangler aircondition så ble varmt å sove, vinduer mangler barnesikring så gikk ikke å åpne. Men ellers veldig fornøyd, kan anbefales . Fint med hage og basseng.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, linaO9642BN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021

Hotellet holder seg fortsatt bra, men trenger noe oppusing innvendig, da noen av rommene begynner å bli litt slitt.
Det er bra mat til frokost, og fin park med skulpturer, men ikke helt rent i spa området.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Annama16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021

Bodde på juniorsuite , rom 477.Bra med plass, men har ingenting med suite å gjøre. Null utsikt, lite bad, ikke separat soverom og en grusom sovesofa som knirker noe voldsomt i sin iver etter å bli byttet ut mot en av nyere dato . Varmt på rommet på grunn av kveldssol, men tre vifter gjorde det håndterbart. Personale, basseng, uteområder og måltider var meget bra!

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, espenh2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021

Topp basseng, hyggelig betjening, store og gode rom. Vi har vært
Her før - og Vi kommer tilbake! Takk for hyggelig opphold. Nå vet jeg ikke mer hva dere vil ha - 200
Tegn
Er mye for en slik vurdering synes jeg :-)

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, ellen1532018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser