Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 172
Vis tilbud
Booking.com
USD 171
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 157
Vis tilbud
Hotels.comUSD 172
ScandicHotels.comUSD 172
PricelineUSD 171
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 115)
Filtrer anmeldelser
1 116 resultater
Vurdering fra reisende
341
371
215
129
60
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
341
371
215
129
60
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7075 av 1 116 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021

Var veldig fornøyd med oppholdet. Serviceinnstilte personale, fin beliggenghet, innendørs og utendørs bassenget var svært underholdende for ungene, deilig frokost og renslig. Det eneste jeg kunne ønske meg var et større rom.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, samiraY7890GD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Fint hotell med gode bademuligheter for barna. Stort minus for ikke mulig med glutenfri mat før restaurant åpner kl 1930.
Stort og flott uteområde.
Sentral beliggenhet i Lillehammer.
Helt ok familierom for familie på 4. Aktivitetsrom for barn har vært nesten helt ute av drift ved 2 besøk.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, StefanTaylor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021

Ligger veldig bra til,lett å komme til byen,og olympia anlegget.gode muligheter for å bade i elva og i bassenget.gratis parkering.Fin leike plass for barn og ungdom.blid og hjelpsomme personale.Ein plass eg kommer tilbake til.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, htiset631744
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021

Fint hotell til god pris. Gratis parkering. Veldig barnevennlig. Pluss for badebasseng inne og ute, og stort utendørsområde/hage for lek og spill. Litt mye støy i frokostbuffet, men ikke uoverkommelig.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, itraed311655
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser