Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 173
Vis tilbud
Booking.com
USD 173
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 157
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 173
Hotels.comUSD 173
TravelocityUSD 173
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 115)
Filtrer anmeldelser
1 115 resultater
Vurdering fra reisende
341
371
214
129
60
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
341
371
214
129
60
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6671 av 1 115 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Fint hotell, bra utvalg med frokosten. Problemet var overbefolket x100. Folk trokker oppå hverandre å hoster hverandre i nakken. Sist jeg sjekket var det en pågående pandemi i hele verden. Ikke rart det stadig blir nye utbrudd når enkelte steder har så hodeløse holdninger til smittevern. Rett å slett ubehagelig å være det med tanke på evt smitte. Sa også fra til ansatt i restauranten uten at det var forståelse for problemet. Lobbyen var også stappfull med folk uten noe enende lagt til rette for at det kan være avstand imellom folk. Rett å slett en dårlig totalopplevelse

Romtips: Bruk munnbind. Hold avstand.
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Stay38695139603
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021

Vi hadde tenkt å ta siste helgen av ferieturen på dette hotellet og bodde på junior suite, men vi valgte å kutte ned fra to til en overnatting. Vi ble møtt av en gråtende kanin statue utenfor inngangen og lite viste vi at dette skulle gjenspeile standarden på dette hotellet.
Rommet var skittent og toalettet var ødelagt, badet var sikkert ikke pusset opp på 20 år, i korridorene frem til rommet fra resepsjon var det delvis mørkt med defekte lys i tak og vegger noen av dem flimret kraftig, det hele kunne minne om ondskapens hotell uten alt for stor fantasi.

Helhetsinntrykket er at dette hotellet burde totalrenoveres.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, EvenF84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Renholdet var dårlig, med en del størknet tiss på dokanten, hår og såperester på servanten og i dusjen da vi ankom rommet. Dette ble utbedret da vi sa ifra, men opplevelsen av badet og rommet som urenslig ble naturlig nok hengende ved.
Slitt og flekkete vegg-til-vegg-teppe i hele bygget inkl. rommet.
Merkelig, gråtende Miffy-fontene foran inngangen. Også den med store møkkarender.
Ser at det er flere negative anmeldelser av renholdet på hotellet fra andre gjester. En kan spørre seg om hotellet har tilstrekkelig renholdspersonal til at de rekker å gjøre en grei rengjøringsjobb.

Positivt: Gratis parkering rett foran bygget, godt utvalg til frokost og god plass i frokostsalen.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, greenpolkadot
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021

Var veldig fornøyd med oppholdet. Serviceinnstilte personale, fin beliggenghet, innendørs og utendørs bassenget var svært underholdende for ungene, deilig frokost og renslig. Det eneste jeg kunne ønske meg var et større rom.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, samiraY7890GD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser