Vi tenkte at vi skulle ta en dag på Scandic Lillehammer fra fredag til lørdag i Mai. Vi, er meg, kona og to barn (2 og 6). Hotellet skal ha pluss for å ikke være for dyrt. Absolutt overkommelig pris for en natt på hotell. Hotellet hadde også et innendørs badebasseng og et utendørs badebasseng. Stor plen på baksiden av hotellet med minigolf. Det var også et spillerom for ungdommer. Samt et koselig lekerom for barn fra 0-4 år. Alt dette var veldig bra.
Det som ikke var like bra var servicen i resepsjonen. Ofte med mange ansatte hvor kun en eller to hadde kundekontakt. Ellers var det ingen øyekontakt å oppnå eller et "beklager, men min kollega tar snart kontakt med deg." Det er viktig å påpeke at de vi faktisk snakket med i resepsjonen var hyggelige og hjelpsomme, men ingenting er verre enn folk i resepsjonen som behandler kunder som luft. Vi hadde med ei jente på 2 år som digga lekerommet. Det hjalp dessverre ikke at barn på 8-10 år tok over og jagde små barn ut. (Skulle selvfølgelig ha sagt fra selv, men det ble et minus her). Bassenget inne var fint, men når storfamilier med amerikanske fotballer tar over, så er det dessverre ikke noe for oss. Bassenget ute på den andre siden var fantastisk flott, og der hang vi en del.
Frokosten var travel (lørdag kl. 9.15) noe man kan forvente på en lørdag, men utvalget var dårlig og maten ble revet bort. Hadde håpet på litt bedre mat for å være helt ærlig.
Rommet var gammelt og slitt, mangla lister og bør stå på listen i renovasjonsplanen. Dusjen skal ha skryt da!
Mange av tilbakemeldingene her skyldes at folk stort slett ikke kan oppføre seg (gjester), men jeg mener også at hotellet har en lang vei å gå. Jeg tror dette kunne vært en fantastisk hotell dersom man renoverte rommene, la på prisene litt, satset litt mer på frokost og plass i frokostsalen samt kjørte serviceopplæring med et par av de som jobber i resepsjonen! (kanskje også ha noen regler for oppførsel i bassenget)
Til slutt: stor skryt til renholderne som var de mest vennlige vi møtte på dette oppholdet!
Alltid et smil og et vennlig hei!
PS: Og kaninen utenfor var stilig!