OnAir187626
5,0 av 5 boblerAnmeldt 3. aug. 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell bidragsyter og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Erik Fostervoll, General ManagerScandic Victoria Lillehammer, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. jan. 2021
Hei OnAir187626

Takk for hyggelig tilbakemelding - det setter vi alle stor pris på vi som arbeider her.
Hotellet fremstår nå som moderne med mere etter renoveringen for 6 måneder siden. Vi er veldig godt fornøyde.

Ser frem imot å ønske dere velkommen tilbake ved neste anledning.

De aller beste hilsener
Erik Fostervoll, Hotelldirektør
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC og dens partnere.
0.1 km fra Scandic Victoria Lillehammer
11.6 km fra Scandic Victoria Lillehammer
11.5 km fra Scandic Victoria Lillehammer
Se flere hoteller i Lillehammer
Anmeldt 2. august 2020

Kjempe fornøyd med oppholdet. Store rom. Gode senger. Rent og pent. Ny oppusset og med fin stil. Rett i gå gata. Vi merket en del støy da rommet lå vendt mot veien. Frokosten var kjempe fin. Tok tydelig hensyn med maten(innpakket og engangs) i disse coronna tider.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, aberge656791
Erik Fostervoll, General Manager på Scandic Victoria Lillehammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei aberge656791

Så hyggelig å lese:) Håper oppholdet dere i Lillehammer ellers svarte til forventningene med masse utendørs opplevelser. Ja, hotellet er nyrenovert. Det er blitt veldig pent og stilig. Dette er jo et hotell midt i sentrum, så noe støy må man nok regne med til tider. Beleggenheten er jo i gågata med alle sentrums fasiliteter rundt hotellet.

Ønsker en fortsatt god sommer og med ønske om snarlig gjensyn.

Anmeldt 31. juli 2020

Flott beliggenhet rett ved gågata i Lillehammer. Hadde ikke fått med info om at de pusset opp. Der var derfor ingen parkeringsmuligheter som beskrevet. Ble noe kronglete å komme seg til rommet pga en heis som var ute av funksjon.

Rommet vi fikk var overraskende stort og nokså nyoppusset. Perfekt til to voksne og to barn.

Veldig hyggelig personale. Ekstra hyggelig at vi fikk tilsendt kosebamsen som vår datter glemte igjen på rommet. Stor takk for det.

Takk, Kristian R

Hei Kristian

Ja, beliggenheten er unik midt i Lillehammer sentrum. Hele hotellet er ny renovert, samtidig bygges det på ny hotellfløy utenfor. Dette står ferdig i desember senere iår. Noen parkeringsplasser blir det under tak, men det finnes også parkeringshus rett i nærheten.

Håper vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Dårlig førsteinntrykk allerede over telefon. Jeg hadde sett på nett (Google og tripadvisor) at hotellet hadde gratis parkering. Ringte for å forhøre meg om denne parkeringen, og ble møtt av en ansatt som lurte på hvor i all verden jeg hadde fått tak i den infoen, for parkering det hadde de iallefall ikke.. greit nok det, men jeg kan ikke noe for at jeg har blitt feilinformert på nett..

Lang kø ved innsjekk. Hadde med barnevogn, baby og en del bagasje så det var litt nedtur når vi ble sendt ned trapper og via korridorer for å komme til heis. Spesielt når jeg så andre gjester ble sendt til en annen og tilsynelatende enklere heis .

Jeg hadde bestilt rom med queensize seng, i og med at dette var ett valg på hotellets egen hjemmeside. Kom opp til ett rom (som opplevdes alt for trangt når man har med barnevogn og reiseseng), med to enkeltsenger slått sammen. Går ned i resepsjonen for å høre, og blir møtt med "på dette hotellet har vi ikke slike senger". Hvorpå jeg spør om hvorfor det da er en valgmulighet når man bestiller. Damen bak resepsjonen (som forøvrig var den samme jeg snakket med på tlf i forkant av oppholdet) trekker på skuldrene og sier at jeg skulle ha sett at det står på nett at queensize ikke kan garanteres. En ting er at det ikke kan garanteres, det forstår jeg. Men at de selger en vare de ikke kan levere i det hele tatt, det blir noe annet.

Ellers var rommet støvete, dusjdøren var skitten, og luften var fryktelig tett, enda vi hadde opp vinduene på natta. Var gjennom resepsjonen mange ganger på vei ut og inn, men aldri ble vi hilst på av resepsjonisten, ikke ett hei, ikke ett smil. Ved utsjekk måtte vi vente lenge, ble møtt av ett skilt hvor det sto at resepsjonisten hjalp en gjest.

Alt i alt veldig skuffende opplevelse.

Takk, mauv90
Erik Fostervoll, General Manager på Scandic Victoria Lillehammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei Mauv90

Jeg er lei meg for at deres opphold ikke svarte til forventningene.

Sommeren for det fleste av oss i reiselivsbransjen ser ut til å bli bedre enn det vi først forventet. Jeg selv opplever at butikkene i Lillehammer sentrum har godt besøk, selv om det tidsvis er noe kø.

Vi forsøker etter alle beste evne å innfri gjestenes ønsker, selv om vi ikke alltid får det til.
Uansett skal alle våre gjester får den beste service og selvfølgelig skal man komme til et rent værelser. Dette forundre meg litt da vi ellers får veldig gode tilbakemeldinger fra våre gjester på nettopp dette.

Håper du vil komme tilbake til oss og besøke oss igjen, bare slik vil vi få muligheten til å rette opp inntrykket.

Med ønske om en fortsatt god sommer.

Anmeldt 21. juli 2020

bodde der 2 netter. Lenge å vente på innsjekking, var bare 1 person på vakt. Hovedheisen var i ustand, vi måtte gå langt inkludert noen små trapper for å finne heisen, det var tungt med mye bagasje, ingen som kunne hjelpe med bagasjen på hotellet. Rommet var stort og helt OK, badet veldig stort. Ingen aircondition så var litt varmt på rommet. Senga var god. Skrivebord på rommet, og det minste kjøleskapet jeg har sett. Frokosten var veldig bra, selv om den var litt redusert på grunn av Corona. Men, var veldig fullt med gjester til frokost, ikke helt bra i forhold til smittevern. Utsjekkingen gikk greit, men fortsatt ikke reparert heisen så langt å gå med masse bagasje.

2  Takk, Flyglad

Hei Flyglad

Takk for deres opphold hos oss, og JA dette er et ærverdig hotell med historie tilbake til 1872 som det eldste i Lillehammer.
Hotellet gjennomgikk en omfattende renovering senhøsten 2019 og åpnet opp igjen januar 2020 som helt nytt. Hyggelig at dere likte frokosten på hotellet, takk for det.

Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning, da virker hovedheisen også. Vi har alternative heiser på hotellet, alt etter hvilken etg dere bodde.

Med ønske om en fortsatt god sommer.

Anmeldt 20. juli 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Erik Fostervoll, General Manager på Scandic Victoria Lillehammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2021