Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 127
Vis tilbud
Booking.com
USD 127
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 112
Vis tilbud
PricelineUSD 127
Hotels.comUSD 127
HurbUSD 141
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (577)
Filtrer anmeldelser
577 resultater
Vurdering fra reisende
101
189
171
81
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
101
189
171
81
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6873 av 577 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Ok hotell, med nyoppussede rom. Hotellet hadde reklameplakater som omtalte den prisbelønnede frokosten. Disse plakatene burde vært fjernet, når den "prisbelønnede frokosten" ikke serveres i disse korona tider.

Hotellet burde opplyst at ett stort antall gjester, hadde både en og flere hunder, da det var hundeutstilling denne helgen på Lillehammer.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Erik A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erik Fostervoll, General Manager på Scandic Victoria Lillehammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2021

Hei Erik A

Ja, hotellet er helt nyrenovert, alt i fra felles områder til værelser.

Ser poenget med at plakater den "pris belønnede" frokosten burde vært fjernet. Det er jo situasjonen med Covid 19 som har satt en stopper for den for øyeblikket.

Håper dere vil finne veien tibake til Scandic Victoria Lillehammer ved en senere anledning. Beliggenheteten er svært sentral, midt i sentrum med alle fasiliteter rundt seg.

De aller beste hilsener
Erik Fostervoll, Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Greit hotell. Dobbeltrommet vårt hadde en ekstra seng. Da vi fikk bort den var det veldig mye støv under sengen og forøvrig på rommet. Dusjen hadde ingen beskyttelse mot vannstråle, etter dusjing var hele rommet vått. Dessuten var det veldig mye folk til frokost rundt kl 8. Folk sto tett rundt buffen.
Personalet var hyggelig og imøtekommende.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Lin_krj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erik Fostervoll, General Manager på Scandic Victoria Lillehammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei Lin_krj

Takk for deres tilbakemelding og valg av hotel vedr. deres opphold på Lillehammer.
Det er punkter her som vi tar med oss på våre daglige møter. Tusen takk for det, det er med på å gjøre oss enda bedre.

Takk for at du nevner vårt personale så positivt, de er virkelige helt enestående.

Med ønske om en fortsatt god sommer, håper vi ses snart igjen.

Vennligste hilsener
Erik Fostervoll, Hoteldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Vi hadde en natt her på gjennomreise, 1 voksen og 2 barn. Fint rom, men var litt for trangt når vi fikk opp ekstrasengen, men for 1 natt gikk det fint, og prisen var bra. God frokost. Parkering i nærheten til en lav kostnad. Hotellet kan anbefales hvis man skal besøke Lillehammer.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, EweAA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erik Fostervoll, General Manager på Scandic Victoria Lillehammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei EweAA

Så hyggelig at dere fant veien til oss på Scandic Victoria Lillehammer i sommer. Det setter vi selvølgelig enormt stor pris på.
Håper vi ses snart igjen og benytter anledning å ønske en riktig god sommer.

Vennligste hilsener
Erik Fostervoll, Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Vi skulle bo på Scandic Victoria i 3 netter og hadde booket superior rom uten eller lite støy.Vi fikk et rom som det var stille og rolig.Men reagerte på selve rommet som ikke så ut som superior rommet som vi så på nett.Der skulle det være stoler,sofa og skrivebord.På rommet vårt var det bare en sofa.På badet var det en liten håndklestang som skulle romme 2 store og 2 små hånkler.Ikke en eneste knagg å henge håndhåndklær på.Vi måtte klyve opp i et glatt badekar for å dusje.Det var ingen ting å holde seg fast i, ei heller å trå ned på etter dusjen på et flislagt glatt gulv.Vi er ikke ungdommer lengre, og var livredde for å skli.Først etter to dager da vi tilfeldigvis var på rommet da stuepiken kom, ble vi tilbudt sklimatte i badekaret og et håndkle å trå ned på.Vi skulle reise dagen etter, men vi takket ja.Kunne vi ikke fått dette med en gang? I tillegg hadde en av spottene i taket fallt ned og hang å slang i ledningene.Dette er direkte farlig på et bad.Jeg gav beskjed i resepsjon på fredag, men fikk beskjed om at de hadde ingen vaktmester før på mandag.Sengen var utrolig bra.Vi sov veldig godt.Frokosten var grei.Smakte godt.Veldig glad for vifte på varmt rom.Men veldig synd dere ikke har aircondition.Godt sommertilbud på prisen.Men når man i tillegg må betale over 400kr for 3 netter i parkeringshus så blir det jo ikke så rimelig likevel.Hilsen oss fra Moss.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, uheldiggris2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erik Fostervoll, General Manager på Scandic Victoria Lillehammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei uheldiggris2020

Takk for at dere fant veien til vårt hotell i sommer.
Det setter vi stor pris på, det samme med nevnte tilbakemeldinger.

Vi har selvfølgelig flere værelser som har dusj, og ikke badekar. Be gjerne om dette ved neste anledning så vet jeg våre resepsjonister tildeler et mere passende værelse for dere. Hos oss finnes det flere ulike værelser.

Ønsker en fortsatt god sommer og håper vi ses snart igjen.

Vennligste hilsener
Erik Fostervoll, Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Erik Fostervoll, General Manager på Scandic Victoria Lillehammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser