Vi skulle bo på Scandic Victoria i 3 netter og hadde booket superior rom uten eller lite støy.Vi fikk et rom som det var stille og rolig.Men reagerte på selve rommet som ikke så ut som superior rommet som vi så på nett.Der skulle det være stoler,sofa og skrivebord.På rommet vårt var det bare en sofa.På badet var det en liten håndklestang som skulle romme 2 store og 2 små hånkler.Ikke en eneste knagg å henge håndhåndklær på.Vi måtte klyve opp i et glatt badekar for å dusje.Det var ingen ting å holde seg fast i, ei heller å trå ned på etter dusjen på et flislagt glatt gulv.Vi er ikke ungdommer lengre, og var livredde for å skli.Først etter to dager da vi tilfeldigvis var på rommet da stuepiken kom, ble vi tilbudt sklimatte i badekaret og et håndkle å trå ned på.Vi skulle reise dagen etter, men vi takket ja.Kunne vi ikke fått dette med en gang? I tillegg hadde en av spottene i taket fallt ned og hang å slang i ledningene.Dette er direkte farlig på et bad.Jeg gav beskjed i resepsjon på fredag, men fikk beskjed om at de hadde ingen vaktmester før på mandag.Sengen var utrolig bra.Vi sov veldig godt.Frokosten var grei.Smakte godt.Veldig glad for vifte på varmt rom.Men veldig synd dere ikke har aircondition.Godt sommertilbud på prisen.Men når man i tillegg må betale over 400kr for 3 netter i parkeringshus så blir det jo ikke så rimelig likevel.Hilsen oss fra Moss.