Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 135
Vis tilbud
Booking.com
USD 135
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 124
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 135
Hotels.comUSD 135
PricelineUSD 135
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (627)
Filtrer anmeldelser
627 resultater
Vurdering fra reisende
128
198
180
84
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
128
198
180
84
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6974 av 627 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Sentrumsnær plassering av hotellet. Fin beliggenhet med tanke på shopping i Lillehammer.

Det er en gammel del og en ny del av hotellet. Vi bodde 2 netter i den gamle delen der det ikke var aircondition. Vi åpnet vindu for å få luft. Ulempen med det var at «røykerne» røyket på hotellets røykeplassering som er 20-30 meter på utsiden av inngang. Det resulterte at vi i 4!! Etasje fikk røykelukt inn på rommet.

Noe ikke hotellet kan kontrollere var asfaltarbeidet som startet opp før 06:00 begge dager.

Tips! Be om å få sove i nyere del om du skal besøke hotellet!

Hotellfrokost var meget bra!

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, torbj_rnb845
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021

Av ulike grunner kan teknologien svikte. Da gjelder det å finne løsninger og få fornøyde gjester likevel. Dette klarte dette hotellet i stor stil. En god seng, grei frokost og service fra personalet gjør at jeg kommer tilbake til Litteraturfestivalen neste år. Takk!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste alene
Takk, Luckstud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

God frokost, hyggelig betjening og fine rom. Imidlertid var det svært varmt på rommet, slik at det ble helt nødvendig å ha vinduet åpent om natten. Derfor var det svært uheldig at det pågikk høylytt anleggsarbeider rett utenfor hotellet fra 6-7tiden om morgenen..

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Anne9779
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser