Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 133
Vis tilbud
Booking.comUSD 135
ScandicHotels.comUSD 135
Hotels.comUSD 133
TripadvisorUSD 133
Orbitz.com
PricelineUSD 135
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (627)
Filtrer anmeldelser
627 resultater
Vurdering fra reisende
128
198
180
84
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
128
198
180
84
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6469 av 627 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2021

Victoria hotell ligger midt i sentrum av Lillehammer. Med et parkeringshus i nærheten. I nsjekking var grei, men det var ikke rommet. Vi fikk et værelse i 4 etasje i i det bygget. Der var det så lavt under taket, at vi nesten stanget i det. Jeg kan ikke begripe at det er lovlig å bo på et rom med så lavt tak. Frokosten var grei, særlig var det mye frukt og god kaffe. Det var veiarbeid utenfor, så vi ble vekket kl 7 om morgen. Ikke hotellets feil, men kanskje det ligger for sentralt. Lite service i resepsjon da vi ba om glass for å nyte en drink på rommet.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Leneoftedal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021

Utrolig dårlig service i resepsjonen. Ankom hotellet ca 14.10, lurte på om de hadde ledige rom, men fikk beskjed om at innsjekk var kl. 15.00. Var tilbake kl. 15, men da var det lang kø, dårlig smittevern og ingen rom var klare. Måtte vente igjen før vi fikk rom i 16.30 tia.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, LineCTM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Nyoppussede rom, veldig sentralt. God frokost. Bruker staver, så litt kronglete å komme seg til frokost, men hyggelig frokostvert tilbød seg å bære tallerken når jeg hentet mat

Litt langt til parkering for noen som er dårlig til beins, men 4 HC plasser ikke langt unna.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Fiona_nor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Bra hotell. Fine og nyoppussede rom. Vennlig personale og knallbra beliggenhet i byen rett ved gågate. Ganske enkel parkering i parkeringshus 100m unna. Koster ca 140kr/dag. Rimelige lademuligheter i parkeringshuset. Eneste minis var for mye folk/kø ved frokost. Jeg orket ikke stå i kø og ventet til det værste var over. Da var det nesten ikke mat igjen. Hadde dette vært løst på en bedre måte så hadde hotellet vært perfekt. Anbefales uansett da det er mye verdi for pengene og flotte rom. Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ReisendeBonde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser