Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
Agoda.com
USD 123
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 133
Hotels.comUSD 133
PricelineUSD 134
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (620)
Filtrer anmeldelser
627 resultater
Vurdering fra reisende
128
198
180
84
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
128
198
180
84
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5863 av 627 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021

Helt ok men litt dårlig frokostutvalg, dårlig for barn (mine barn liker helst nugatti som pålegg i ferie) og veldig dårlig for cøaliakere, spesielt om du har barn som ikke tåler gluten. Fantes noen glutenfri knekkebrød og noe svart brød som min 10 åring med cøliaki nekter å spise.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, siljeeiv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021

Fikk ett veldig fint og nyoppusset familierom, gode senger, stort bad. Skal jeg være pirkete så må det være trykket i dusjen,det kom såvidt vann ut. og det var støvete under sengene.Savnet finere brødtyper/rundstykker til frokost, da ikke alle elsker grove typer. Men Ellers Likte jeg godt dette hotellet, midt i sentrum og butikkene var rett utenfor.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, torillh1232021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021

Rommet var ikke rengjort skikkelig. Det lå popcorn fra forrige gjest under barnesengene, og andre natten finner plutselig vår sønn en slikkepinne som ikke var vår i sengen sin. Vi mistenker rett og slett at sengetøy ikke var skiftet fra forrige gjest! Graverende! Frokosten annonseres som prisvinnende. Den var i beste fall middelmådig. I tillegg var det overhodet ingen hensyn til Covid-19. Faste frokosttider fører til kaos hver hele time. Buffetområdet var overfylt av mennesker, alle måtte ta på de samme redskapene og personalet viste ingen forståelse for at dette var et problem. Vi var flere gjester som klagde på dette. Alt vi fikk var skuldertrekk og beskjed om at gjestene måtte selv ta ansvar. Rett og slett ikke godt nok!

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Trond-Eirik H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser