Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 132
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 132
Vis tilbud
Destinia.com
USD 129
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 132
PricelineUSD 132
FindHotelUSD 132
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (626)
Filtrer anmeldelser
626 resultater
Vurdering fra reisende
128
198
179
84
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
128
198
179
84
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5055 av 626 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021

Det er alltid veldig koselig å komme tilbake til dette hotellet. Personalet er helt supert ! Hotellet ligger helt nydelig til. Du går rett ut på gågata som er fullt av liv. Butikker og restauranter og mye annet å se på. Det er alltid flott å komme tilbake å få velkomst av de snille, smilende hjelpsomme damene i resepsjonen.

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, doroef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021

Det var alt for mange mennesker inne i buffen hvor en skulle hente frokosten. Helt umulig å holde en meters avstand, ingen hadde på munnbind, bortsett fra personalet. Skilt hvor hotellet oppmuntret til bruk av munnbind, stod lite synlig plassert inne med maten, dette burde stått godt synlig sammen med antibac før en gikk inn i frokostsalen. Jeg gjorde resepsjonisten oppmerksom på dette, men hun mente at dette var hver enkelt gjest sitt ansvar. De hadde delt opp med antall gjester som kunne komme innenfor et visst klokkeslett, godt tiltak, men dessverre ikke godt nok, når det blir så mange mennesker på veldig liten plass. Leit at resepsjonist ikke tok imot innspill til forbedring. Tror ut fra det jeg hørte rundt meg at gjestene ikke syntes det var greit slik det var i dag.
Ellers rene rom, men veldig trangt rom og bad. Utvalget av mat til frokost var bra.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, annet419
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

OK rengjøring
OK frokost litt bedre utvalg i restauranten til frokost enn i etasjen over.
OK++ serviceinnstilling og blide tilsette som vi møtte (spesielt renholdere).

Var på familietur og skulle overnatte på hotell i Lillehammer. Bestilte selvsagt familierom, siden det såg ut som gode rom, og andre har skrytt over det.
Scandic Victoria sitt familierom bestod av et dobbeltrom der de hadde satt inn ti senger som vi skulle slå opp selv. Vi måtte pakke om kofferter og ha minimalt med oss inn på hotellrommet, og fikk da slått opp den ene senga. Altså meget trangt og veldig lite verdt pengene. Ingen informasjon om dette på forhånd gjorde det ikke bedre....

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Nomad557575
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser