Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
PricelineUSD 112
Se alle 16 tilbud
Anmeldt 26. august 2022

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Erik Fostervoll, General Manager på Scandic Victoria Lillehammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2022

Anmeldt 23. august 2022

Fint hotell med veldig fint hotellrom, rent og pent. Klassisk og veldig god Scandic-frokost. Koselig å sitte i sittegruppene ved resepsjonen på kveldstid med noe godt i glasset :-) Pluss for hundevennlig.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Anej93

Hei, tusen takk for deres tilbakemelding her på Tripadvisor. Det setter vi stor pris på.

Hyggelig å lese at oppholdet svarte til forventningene, håper vi ses snart igjen.

Erik Fostervoll, Hoteldirektør

Anmeldt 23. august 2022

Savnet vannkoker på rommet og et større kjøleskap ! Med små barn er det fint å få varmet opp litt vann til grøt ( som noen ganger mates på rommet) og større kjøleskap til å sette drikke. Drikke til den yngste om natten og generelt drikke til oss. Stort rom. God frokost med bra utvalg. Koselig sitteområdet i resepsjonen. Sentralt . Men noe støy fra et utested.

Takk, CathrineS1977

Hei, takk for deres hyggelige tilbakemelding. Vi har enkelte superior værelser med noe større kjøleskap og vannkoker. Ta gjerne direkte kontakt med resepsjonen hos oss så bistår de gjerne. Så bra dere likte frokosten, den får vi gode tilbakemeldinger på.

Håper vi ses snart igjen, hjertelig velkommen.

Erik Fostervoll

Anmeldt 8. august 2022

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Erik Fostervoll, General Manager på Scandic Victoria Lillehammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2022

Anmeldt 4. august 2022

Oppholdet var veldig bra, men familie rommene var mye mindre enn hva man får inntrykk av på bilder. Ble litt trangt med køyesengen og sprinkelseng..
Ellers så var alt veldig bra. Frokosten var ekstremt bra

Dato for oppholdet: august 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, stianef

Hei, takk så mye for deres tilbakemelding. Dette tar vi til oss. Vi har familierom i noe ulik størrelse, ta gjerne direkte kontakt med resepsjonen hos oss ved neste anledning så bistår vi mere enn gjerne.

Håper vi ses snart igjen.

Erik Fostervoll, Hotelldirektør