Kjetil
Bergen, Norge
2,0 av 5 boblerAnmeldt 11. des. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2022
Erik Fostervoll, General ManagerScandic Victoria Lillehammer, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. des. 2022
Hei Kjetil og takk for deres konstruktive tilbakemelding. Det verdsettes virkelig. Først av alt naturligvis hyggelig å se det er så mye du er fornøyd med. Takk for det. Hotellet leier ut et spisested i samme bygg som oss, restaurant Heim. Denne er svært populær, i tillegg ligger hotellet midt i sentrum. Det kan skje at det blir noe ekstra støy i de rommene ut mot gaten, og som de fleste andre sentrumshoteller er heller vi ikke skånet for støy utenfra. Hotellet hos oss er eldre, og på den gangen bygde de større rom enn hva det gjøres idag. Dette er noen av de superior rommene vi har. Den helgen du var hos oss var hotellet helt fullbooket, dermed hadde vi dessverre ikke anledning å tilby deg et annet værelse.

Håper vi kan få gleden av å ønske deg velkommen ved en senere anledning, be gjerne om et værelse som ikke vender ut mot sentrumsgaten. Det vil kunne redusere støynivået.

Med ønske om en god førjulstid.
Vennneligste hilsener, Erik Fostervoll, Hotelldirektør
    Egil's Vacation House
    0.7 km fra Scandic Victoria Lillehammer
    Se flere hoteller i Lillehammer
    Anmeldt 28. september 2022

Sentral beliggenhet. i forhold til bysentrum
    God standard
    Bra frokost
    Litt uoversiktlig og rotete inndeling av trapper, ganger og korridorer
    Syns oppholdet var dyrt for to netter, men jeg benyttet meg heller ikke av noen som helst rabattordninger.
    Venner i samme ærend som meg, hadde fått rom samme helgen til under halvparten av hva jeg måtte betale.

Dato for oppholdet: september 2022
    • Reisetype: Reiste med venner
    Takk, Olekristian1965
    Erik Fostervoll, General Manager på Scandic Victoria Lillehammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2022

Hei, takk for deres tilbakemelding ang deres opphold. Hyggelig og konsis, tusen takk for det. De beste prisene hos oss finner man i vårt medlemskap som heter Scandic Friends, der finnes gode tilbud som gjelder på alle våre hoteller i Norge. Pris på hotell er også litt avhengig av bookingtidspunktet da priser på hotell rom prises dynamisk etter etterspørsel.

Anbefaler virkelig vårt fordelsprogram i Scandic Friends, der blir du medlem ved å logge inn på vår web.

Håper vi kan få gleden av å se deg igjen på våre hoteller.

Erik Fostervoll

Anmeldt 13. september 2022

Dato for oppholdet: september 2022
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Erik Fostervoll, General Manager på Scandic Victoria Lillehammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2022

Anmeldt 30. august 2022 via mobile enheter

Overnattet 3 netter her i forbindelse med jobb. Veldig små rom, uten aircon. Litt dumt når temperaturen er nesten 30*. Gode senger, men dårlig med lagringsplass for klær. God kundebehandling, variert og smakfull frokost. Lunsjen var ikke helt tipp topp.

Dato for oppholdet: august 2022
    Takk, Wibrib
    Erik Fostervoll, General Manager på Scandic Victoria Lillehammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2022

Hei, takk så mye for deres tilbakemelding. Ved vårt hotel har vi flere romkategorier, ta gjerne direkte kontakt ved oss ved neste anledning så er jeg helt sikker på at vi finner er værelse som passer. Derimot har vi avtrekk og ventilasjon på våre værelser, ingen aircondition. Det er det svært få hoteller i Norge som har.

Håper vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Erik Fostervoll, Hotelldirektør

Anmeldt 26. august 2022

Dato for oppholdet: august 2022
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Erik Fostervoll, General Manager på Scandic Victoria Lillehammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2022

Anmeldt 23. august 2022

Fint hotell med veldig fint hotellrom, rent og pent. Klassisk og veldig god Scandic-frokost. Koselig å sitte i sittegruppene ved resepsjonen på kveldstid med noe godt i glasset :-) Pluss for hundevennlig.

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, Anej93

Hei, tusen takk for deres tilbakemelding her på Tripadvisor. Det setter vi stor pris på.

Hyggelig å lese at oppholdet svarte til forventningene, håper vi ses snart igjen.

Erik Fostervoll, Hoteldirektør