Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
USD 86
Vis tilbud
TripadvisorUSD 86
eDreams
PricelineUSD 149
Destinia.com
FindHotel
ZenHotels.com
Se alle 8 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (50)
Filtrer anmeldelser
50 resultater
Vurdering fra reisende
5
20
20
5
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5
20
20
5
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 50 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Det var en veldig koselig hytte, og badet var kjempefint med en god dusj. Det som dessverre ødela alt er at madrassene på sengene er alt for harde i forhold til andre plasser vi har vært tidligere. Vi fikk minimalt med søvn pga dette, så vi måtte dessverre sjekke ut dagen før vi opprinnelig skulle.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, O601GPconnieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi er en familie som har leid en av de største hyttene for flere netter. Litt skuffet da det ikke stod til forventningene. Sengene var veldig smale, det manglet bestikk og glass, noe som gjorde at vi ikke hadde nok. Rengjøringen var ikke tilfredsstillende, med tanke på covid-19 situasjonen. Stekefett på vegger, seige dører, dørhåndtak, og flater som benker og bord. Fallet i dusjen gjorde at vannet rant utover hele badet. I tillegg kan det nevnes at rett utenfor plattingen til hytta er det en lang bratt gresskråning. Campingvognene står helt inntil nederst i skråningen. Skummelt med småbarn. Vi måtte gå ved siden av 2-åringen hele tiden i frykt for at han hadde falt ned og truffet en av vognene. Burde vært satt opp et gjerde før det skjer en ulykke.

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, 534ceciliet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Fantatisk plass på mange måter. Sanitæranlegg i særklasse, hyggelig betjening. Renhold er også bra! Eneste minuset er at plassene ikke er oppmerket og nummererte - slik at avstanden til naboen kan plutselig være 20cm.....

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, NarvN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2019 via mobile enheter

Vi kommer uanmeldt en lørdag og får den siste hytten, Minibo. Korrekt navn. Et rom med tre sengeplasser, to-platers komfyr og kjøleskap. Litt bestikk, panner og dekketøy. Vi lager mat ute. Veldig møkkete madrasser. Grei service i resepsjonen. Flott dusjanlegg.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, KnutM118
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019

Rent og fint, smale senger 0,75m og veldig lytt. Frokost er ikke inkludert og koster 100 pr pers. Med en pris på 1560 kr pluss 3 frokost kan man like godt bo på hotell. Ligger 20 min gange fra sentrum

Dato for oppholdet: august 2019
    • Verdi
    • Sted
    • Service
2  Takk, Ketil G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser