Terje A
10.5 km fra Lillehammer Turistsenter Budget Hotell - Cabins - NAF Camping
11.1 km fra Lillehammer Turistsenter Budget Hotell - Cabins - NAF Camping
Se flere hoteller i Lillehammer
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Opphold i 3 dager med campingvogn i starten av fellesferien.

Fin og romslig plass.
Litt uforståelig at en ikke merker opp og numererer plassen og har online booking. Litt rotete og hulter til bulter.

Litt festbråk etter 23 ved noen ansamlinger av bobil/vogner.

Flott og nytt sanitæranlegg som desverre bærer preg av gjester som griser noe helt forferdelig.

Litt merkelig opplegg for tømming av toalett-tank og gråvann.
Tømming av toalett er henvist til hull i bakken på parkeringsplass ved innkjøring mens gråvann skal tømmes i et eget rom i sanitærbygg.
Burde vært merket bedre på tømmestasjon for gråvann at denne bare er for dette.
Evt burde det etableres et bedre opplegg for oss med campingvogn som har en tank for toa og en for gråvann.

Hyggelig, imøtekommende og behjelpelig betjening.

Gåavstand til byen er et stort pluss.

Takk, GjestBaardsen
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Det finnes ikke en eneste ting å utsette på denne plassen. Min favoritt.
Flott plass og veldig bra sanitæranlegg. Fine lekemuligheter for barn.

Kort spasertur til sentrum og koselig gågate med mange spisesteder.

Denne plassen må bare oppleves.

Takk, Vilikkee
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Det var en veldig koselig hytte, og badet var kjempefint med en god dusj. Det som dessverre ødela alt er at madrassene på sengene er alt for harde i forhold til andre plasser vi har vært tidligere. Vi fikk minimalt med søvn pga dette, så vi måtte dessverre sjekke ut dagen før vi opprinnelig skulle.

Takk, O601GPconnieh
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi er en familie som har leid en av de største hyttene for flere netter. Litt skuffet da det ikke stod til forventningene. Sengene var veldig smale, det manglet bestikk og glass, noe som gjorde at vi ikke hadde nok. Rengjøringen var ikke tilfredsstillende, med tanke på covid-19 situasjonen. Stekefett på vegger, seige dører, dørhåndtak, og flater som benker og bord. Fallet i dusjen gjorde at vannet rant utover hele badet. I tillegg kan det nevnes at rett utenfor plattingen til hytta er det en lang bratt gresskråning. Campingvognene står helt inntil nederst i skråningen. Skummelt med småbarn. Vi måtte gå ved siden av 2-åringen hele tiden i frykt for at han hadde falt ned og truffet en av vognene. Burde vært satt opp et gjerde før det skjer en ulykke.

1  Takk, 534ceciliet
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Fantatisk plass på mange måter. Sanitæranlegg i særklasse, hyggelig betjening. Renhold er også bra! Eneste minuset er at plassene ikke er oppmerket og nummererte - slik at avstanden til naboen kan plutselig være 20cm.....

1  Takk, NarvN