Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
Travelocity
Trip.com
USD 159
USD 153
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.08.21
Booking.com
eDreams
FindHotelUSD 159
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (122)
Filtrer anmeldelser
122 resultater
Vurdering fra reisende
31
51
27
8
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
31
51
27
8
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 122 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Vi booket leilighet som et stoppested på veien hjem i fra ferie.

Leiligheten er enkel i standard men senger er bra og det var greit med en større tv å slappe av foran denne gang.
Bad var også i god standard og ganske store.
2 bad altså. Perfekt når man er 5 stk.

De ansatte var hyggelige og hjelpsomme.

Det var ikke micro i leiligheten men det fikset de så vi fikk låne. Greit å ha med små barn på tur og når lysten til å lage mat ikke er så stor.

Ikke mye å finne på utenfor døren så ikke forvent det. Sett dere i bilen hvis det er noe dere vil gjøre.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Petter R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Heidi Rønning H, Salgssjef på Birkebeineren Hotel & Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2018

Takk for din tilbakemelding. Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018

Vi fikk tildelt rom i den eldre delen av hotellet. Men det var rent og med gode senger og stort bad. Rommet var uten klima anlegg og med 35 grader ute ble det noe varmt. Hotellet hadde satt inn en stor gulv vifte som hjalp noe.Dette hotellet var veldig tilrettelagt for barn. Barne bufetten til frokost var kjempe populær og spisesalen var full av glade barn. Ikke vanskelig å forstå når pannekaker og is var tilgjengelig for alle barn. Samtidig var det også mye frukt servert på spennende vis. Området rundt hadde mange aktiviteter for små barn. Ellers var det mange fine turmuligheter for oss godt voksne. Alt i alt et hyggelig opphold i gangavstand til sentrum. Så hit kommer vi gjerne igjen.

Romtips: Be om rom i den nyeste delen som har klimaanlegg
Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, LightPacker799301
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Heidi Rønning H, Salgssjef på Birkebeineren Hotel & Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2018

Takk for hyggelig tilbakemelding! Så godt å høre at både barn og voksne hadde det fint på Birkebeineren Hotel & Apartments, og vi ønsker dere hjertelig tilbake ved an annen anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018

Grei plass.Litt langt til byen derfra, men fin utsikt og det ligger rett ved hoppbakken på Lillehammer.Rent og pent var det.Nyoppusset og flotte bad.Lov med kjæledyr7hund som vi hadde med oss.Hånduker og sengetøy var der også.Rolig på kveldene.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Nattstjerne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Heidi Rønning H, Salgssjef på Birkebeineren Hotel & Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2018

Takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mars 2018 via mobile enheter

Bor alltid her i fbm Birkebeinerrennet. Store gode rom med sittegruppe og kjøleskap, egen sovedel med forheng. Rent, funksjonelt, ikke veldig fint, men ok pris. Bra beliggenhet nær både Håkonshallen og sentrum. Frokosten får godkjent. Kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, John N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2018 via mobile enheter

Vi bodde her nyttårshelgen 2017/2018. Ankom sent på ettermiddagen, mottok nøkkelen raskt ved innsjekk. Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Leiligheten var romslig og rent innredet. Satte stor pris på to bad og god kjøkken- plass. Kjøkkenutstyret var solid og aldeles brukbart til matlaging. Flott beliggenhet i et relativt rolig strøk med nærhet til de fleste attraksjoner. Løypenettet lå kun et steinkast unna med forbindelser til Birkebeiner skistadion, Nordseter og Sjusjøen. I tillegg til det var avstanden kort sentrum og diverse dagligvarebutikker.
Til tross for de øvrige fordeler savnet vi daglig renhold av leiligheten i forhold til prisen på leiet. Alt i alt hadde vi et fint opphold etter våres forventinger.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Sondre Martin L... L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Heidi Rønning H, Salgssjef på Birkebeineren Hotel & Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2018

Så hyggelig å høre at dere hadde et fint opphold på Birkebeineren Hotel & Apartments i Nyttårshelgen. Vi ønsker dere velkommen tilbake ved en senere anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser