Aaleby
2.1 km fra Birkebeineren Hotel & Apartments
11.2 km fra Birkebeineren Hotel & Apartments
Se flere hoteller i Lillehammer
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Med små barn er det ypperlig å leie en leilighet. Fin og rolig beliggenhet med gangavstand til Lillehammer sentrum, og samtidig nært skogen og fine turmuligheter. Vi kommer garantert tilbake. Hyggeligere opplevelse av ferieturen i ei leilighet fremfor hotellrom.

Romtips: Ta med kaffekanne eller termos. Det savna vi på hytta.
Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, 56elisabeths
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Et fint hotell vi venner tilbake til!

Grunnen til at vi kommer til samme hotell atter en gang er bekvemmelighetene ved dette stedet:
Hotell i rolige omgivelser, omtrent ikke støy!
Gratis parkering,
Gratis Wi-Fi,
Hyggelig betjening,
Store valgmuligheter på frokosten,
Godt med plass på rommene,
Kan kjøpe påfyll av termosen med kaffe for 35kroner,
Men best av alt: kjøleskapet på rommet!
- her fryser vi ned kjøleelementer våre før dagsturer å har lunsjen kaldt og godt!

Nytt i 2021 er middagsbuffèt på hotellet! Fantastisk tilbud rett etter en tur i feks Hunderfossen. God mat, høy kvalitet, fin pris.

Vi er veldig fornøyd med oppholdet vårt og kommer nok tilbake igjen!

Litt trekk for sovesofaen på 4manns rommet som burde hatt ekstra overmadrass, samt mangel på ekstra pute på rommet.

Romtips: Bestill middagsbuffèt ved å ringe hotellet mens du er på farten!
Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, vmellevold
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Ankom og fikk beskjed om at leiligheten vi skulle ha var ikke tilgjengelig. Når vi i tillegg hadde hund ble det krevende. Men den meget hyggelige og serviceinnstilte kvinnen i resepsjonen ordnet, og vi fikk også kompensert med middag og frokost. Leiligheten vi (2 voksne og 2 barn) var helt perfekt for oss. Ved middagen var personalet svært hyggelige.

Birkebeineren har god beliggenhet med kort vei til Lillehammer by.

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, jay-dobs
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Selve leiligheten vi bodde i var veldig ok.
Vi fikk beskjed om å parkere utenfor leiligheten, men her var det veldig trangt og uoversiktlig. Det endte med at kona mi skled, falt baklengs over en kant og brakk armen på grunn av et betongfundament som står midt i oppgangen til leiligheten. Tok dette opp med resepsjonen, men møtte ingen forståelse der. Det ble enden på oppholdet og vi måtte dra hjem med skuffende unger som ikke kom seg til Hunderfossen familiepark. Det blir nok ingen ny overnatting her.

Takk, Ole1978
Anmeldt 28. juli 2020

Vi hadde kjøpt en pakke gjennom Hunderfossen. Ekstrasengen var en sovesofa så hard at selv en 6 åring ikke klarte å sove i den. Frokosten var så dårlig at vi gikk sultne derfra :-( i tillegg veldig dårlig service og lite imøtekommende personale. Rommet var stort men slitent.

Takk, lener2004