Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 109
PricelineUSD 109
Hotels.comUSD 108
eDreamsUSD 109
Official HotelUSD 109
Trip.comUSD 161
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (399)
Filtrer anmeldelser
399 resultater
Vurdering fra reisende
77
136
112
53
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
77
136
112
53
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 399 anmeldelser
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Svært slitent hotell med hyggelig resepsjonister. Rommene er utstyrt med slitne møbler og en ny deilig seng. Ingen kjøleskap på rommene, men om du er astmatiker og allergiker er du heldig å gå i anfall etter du kommer inn på rommene som har vegg til vegg tepper. Det lukter fukt / råte på store deler av hotellet - I heisen, i korridoren og på rommene. Mye MacGyver løsninger. Støvete rom. Frokost under covid19-pandemien har de løst med å spørre hva du vil ha kvelden før, så må du gi en lapp til personalet i spisesalen som igjen serverer deg. Spisesalen var ren og pen.

Hotellet koster mer enn det smaker.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, CarinaTK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mars 2020 via mobile enheter

Et steinkast fra togstasjon og meget sentralt beliggende i sentrum i forhold til utesteder og butikker. Hotellet er fra 1800-tallet, og fremstår nesten som hjemmekoselig. Hotellet var tilbake i tid et hotell som kunstnere valgte å bo på.
Meget hyggelig betjening!

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2019 via mobile enheter

Breiseth hotell ligger sentralt til i Lillehammer,med en kort spasertur fra togstasjon. Det er også kort vei til både spisesteder og barer,samt gågata med ett rikholdig utvalg av butikker.
Breiseth hotell bærer noe preg av tidens tann og kunne med fordel vært modernisert. Rommene er store,med gode senger,men med gammelt interiør.
Frokosten er grei,men den står nok noe tilbake i forhold til bransjestandard.
Betjeningen er forøvrig hyggelig og hjelpsom.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 847oddbj_rnk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. april 2019 via mobile enheter

Overnattet på hotellet med en venninne. Helt ok sted for overnatting, men stedet bærer preg av slitasje. Det var også svært støvete og dårlig rengjort over varmeovn ved vinduet. Veldig bra beliggenhet, like ved jernbanestasjonen. Grei frokost.

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, siljeika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HannaStenberg, Daglig leder på First Hotel Breiseth, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juni 2019

Hei siljeika!

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din!
Beklager at du opplevde støvete områder på rommet ditt. Slik skal det ikke være.
Vi har nå gått over alle rom med sofa, og passet på å dra fram og støvsuge bak.

Håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen tilbake til oss en gang. :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. april 2019 via mobile enheter

Overnattet her 1 natt i forbindelse med jobben. Et litt slitent hotell, som muligens har behov for litt oppgraderinger. Men det var rene rom, gode senger og hyggelig personale. Ligger sentralt, kun 1 minutt unna togstasjonen

Dato for oppholdet: mars 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, livsnyteren11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HannaStenberg, Daglig leder på First Hotel Breiseth, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juni 2019

Hei livsnyteren11!

Takk for fin tilbakemelding.
Flott å høre at du var fornøyd med renholdet og servicen du fikk hos oss.
Velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser