Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 126
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
Booking.com
USD 126
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 114
Vis tilbud
Hotels.comUSD 126
FindHotelUSD 126
PricelineUSD 126
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (414)
Filtrer anmeldelser
414 resultater
Vurdering fra reisende
78
140
116
57
23
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
78
140
116
57
23
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 414 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020

Min datter og jeg var på sykkeltur gjennom Sør-Norge og var forberedt på at det kunne være vanskelig å få ta med syklene inn på rommene- blant annet fordi vi ankom en regnfull dag. Men resepsjonisten møtte oss med stor vennlighet og sa at det var helt greit å ta med syklene inn. For oss var det viktig, for vi har hørt flere historier om folk som har fått stjålet sykler fra såkalte trygge oppbevaringssteder.
Rommet jeg fikk virket reint og praktisk innredet. Badet var lyst og inviterende.
Frokosten var lagt opp med innslipp av mindre grupper, pga koronarestriksjonene. Brød var pakket inn i små porsjoner slik at man skulle unngå at mange tok på samme brødet.
Alt i alt en positiv hotellopplevelse. Greie priser bidro til det gode totalinntrykket

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, 137eldarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi har vært på Norgesferie og dette hotellet var i særklasse det dårligste som vi bodde på, ironisk nok var det også det dyreste. Vår sønn på 10 år ville heller sove i bilen. Jeg anbefaler ingen å bo der, dersom man ikke er helt nødt til det.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, espjo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Dette er et hotell med god beliggenhet og god seng. Hyggelig resepsjon. Det er nok det positive. Hotellet er nedslitt og roper etter en oppussing. Lukter pussig rundt om(fukt?). Frokost under covid er elendig. Har besøkt flere hotell under denne perioden og dette hotellet taper på alle punkter. Lite mat, kald såkalt varm frokost. Å når man skal be om påfyll føles dette som noe uvanlig. Ett egg og 2 bacon skiver og en liten skål bønner er iallefall ikke nok til meg. Så kommer ikke tilbake hit. Finnes heldigvis bedre hoteller i fantastiske Lillehammer

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ronny K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Store rom, gode senger. Lite men greit bad med dusj. På rommet var det alt for få stikkontaker. Ingen klimaanlegg eller kjøleskap, noe som burde være (30° når vi var der). Hotellet er slitt og trenger oppussing, også i fellesområdene.
Hyggelig betjening. Grei gratis parkering.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, Gunnar_Kristiansand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Svært slitent hotell med hyggelig resepsjonister. Rommene er utstyrt med slitne møbler og en ny deilig seng. Ingen kjøleskap på rommene, men om du er astmatiker og allergiker er du heldig å gå i anfall etter du kommer inn på rommene som har vegg til vegg tepper. Det lukter fukt / råte på store deler av hotellet - I heisen, i korridoren og på rommene. Mye MacGyver løsninger. Støvete rom. Frokost under covid19-pandemien har de løst med å spørre hva du vil ha kvelden før, så må du gi en lapp til personalet i spisesalen som igjen serverer deg. Spisesalen var ren og pen.

Hotellet koster mer enn det smaker.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, CarinaTK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser