Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 126
TripadvisorUSD 126
eDreams
Hotels.comUSD 126
PricelineUSD 126
FindHotel
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (413)
Filtrer anmeldelser
414 resultater
Vurdering fra reisende
78
140
116
57
23
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
78
140
116
57
23
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 414 anmeldelser
Anmeldt 19. august 2020

God beliggenhet og god seng. Hyggelig resepsjon. Det er det positive.

Det negative: Hotellet er nedslitt og trenger sårt etter en oppussing. Frokosten er dårlig sett opp mot tilsvarende hotell, selv om de skal ha for å være hyggelige og prøver (ref sjokomelk-boks til alle barn). Det verste var varmen på rommet, det var sikkert opp mot 40 grader denne svært varme natta. Masse hunder inne på hotellet trekker ned.

Fireåringen skjønte nok at vi ikke var imponert, men hun sa selv uoppfordret at hit vil jeg ikke tilbake. Tipper nok at dette stedet ikke finnes i sin nåværende form neste gang familien skal til Lillehammer.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Ragnar F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Min datter og jeg var på sykkeltur gjennom Sør-Norge og var forberedt på at det kunne være vanskelig å få ta med syklene inn på rommene- blant annet fordi vi ankom en regnfull dag. Men resepsjonisten møtte oss med stor vennlighet og sa at det var helt greit å ta med syklene inn. For oss var det viktig, for vi har hørt flere historier om folk som har fått stjålet sykler fra såkalte trygge oppbevaringssteder.
Rommet jeg fikk virket reint og praktisk innredet. Badet var lyst og inviterende.
Frokosten var lagt opp med innslipp av mindre grupper, pga koronarestriksjonene. Brød var pakket inn i små porsjoner slik at man skulle unngå at mange tok på samme brødet.
Alt i alt en positiv hotellopplevelse. Greie priser bidro til det gode totalinntrykket

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, 137eldarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi har vært på Norgesferie og dette hotellet var i særklasse det dårligste som vi bodde på, ironisk nok var det også det dyreste. Vår sønn på 10 år ville heller sove i bilen. Jeg anbefaler ingen å bo der, dersom man ikke er helt nødt til det.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, espjo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Dette er et hotell med god beliggenhet og god seng. Hyggelig resepsjon. Det er nok det positive. Hotellet er nedslitt og roper etter en oppussing. Lukter pussig rundt om(fukt?). Frokost under covid er elendig. Har besøkt flere hotell under denne perioden og dette hotellet taper på alle punkter. Lite mat, kald såkalt varm frokost. Å når man skal be om påfyll føles dette som noe uvanlig. Ett egg og 2 bacon skiver og en liten skål bønner er iallefall ikke nok til meg. Så kommer ikke tilbake hit. Finnes heldigvis bedre hoteller i fantastiske Lillehammer

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ronny K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Store rom, gode senger. Lite men greit bad med dusj. På rommet var det alt for få stikkontaker. Ingen klimaanlegg eller kjøleskap, noe som burde være (30° når vi var der). Hotellet er slitt og trenger oppussing, også i fellesområdene.
Hyggelig betjening. Grei gratis parkering.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, Gunnar_Kristiansand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser