Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 113
Vis tilbud
Expedia.com
USD 130
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.08.22
FindHotel
USD 96
Vis tilbud
Hotels.comUSD 130
TravelocityUSD 130
PricelineUSD 119
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (454)
Filtrer anmeldelser
454 resultater
Vurdering fra reisende
90
148
125
61
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
90
148
125
61
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 454 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2021

Generelt gammelt og slitent. Vi fikk et skikkelig lite drittrom med vindu mot jernbane. Støy store deler av natten ble fra jernbane og parkeringsplass utenfor. Men kan hende skyldes det uflaks - var bare dette rommet igjen å velge da vi bestilte.

Det er satt opp skilt med beskjed om å holde to m avstand. Og også satt ut en beholder med Antibac ved døren til frokostsalen. Ut over det er smittevern fraværende. Ingen respekterte skiltingen. Heller ikke ansatte. Masse kø til frokost. Lite lokale. Folk står og går og sitter tett i tett. Betjeningen foretar seg intet. Utrolig at man får lov å organisere matservering på denne måten i disse tider.

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, 805oleo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2021 via mobile enheter

To overnattinger på dette hotellet. Beliggenheten er god, men kort avstand til det meste i sentrum. Hyggelige damer i resepsjonen. Ingen AC på rommene, noe som gjorde første natt vanskelig på tross av innkjøpt vifte. Fikk bytte rom, som gav hakket bedre luft. Grei frokost
Små rom, men opplevdes rent. Hotellet generelt er svært slitt. Gratis parkering på utsiden

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, christophers405
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juni 2021 via mobile enheter

Rimelig slitt rom og bad, dermed opplevdes rommet som ekkelt. Upraktisk seng og ingen nattbord. Heller ingen andre sittemuligheter enn i seng. Heller ikke lystett gardiner, noe som er svært upraktisk på sommeren. Også dårlig ventilasjon på rommet. Mye støy fra togstasjonen. Frokosten var ok, derfor ble det ikke bunnschore.

Romtips: Anbefales ikke.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Sandra Åberg K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juni 2021

Det var god service og en god frokost. Hotellet trenger nok oppussing. Sofaen på vårt rom var fullstendig utslitt. Fjærene kom nesten igjennom stoffet. Kast denne. Det er fin beliggenhet. Bra med parkering.

Dato for oppholdet: juni 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Jan190444
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. desember 2020 via mobile enheter

Hotellet bar preg av lite oppussing de siste tiårene. Mye tunge, mørke, gamle møbler på rommet vårt, det jeg tenkte at de fint kunne vært fjernet fra rommet. Sofaen feks var ubrukelig å sitte i. Bra størrelse på badet, dessverre litt slitent og luktet rått etter dusj. Malinga på toalettdøra flasset ganske bra.
Vi hadde 2 enkeltsenger. Sengene hadde de oppgradert til senger med fjernkontroll der man kunne stille inn høyde på skuldre og hofter. Min seng sto bare å slå så den funksjonen virket ikke. Derfor var senga litt rar i innstillingene, men det fikk jeg ikke gjort noe med. Burde heller investert i helt vanlige, gode madrasser.
Frokostbuffeten var ok. Greit utvalg, men kjedelig lokale med vanvittig stort potensiale.
Håper noen investerer litt penger her for dette hotellet har bra potensial.
Kjempebra beliggenhet ifht tog, buss og by.

Dato for oppholdet: desember 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Ailiskh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser