Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 106
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 16.10.22
Booking.com
USD 91
Vis tilbud
Priceline
USD 97
Vis tilbud
Hotels.comUSD 106
TravelocityUSD 106
Orbitz.comUSD 106
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (464)
Filtrer anmeldelser
464 resultater
Vurdering fra reisende
95
150
126
62
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
95
150
126
62
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2732 av 464 anmeldelser
Anmeldt 11. september 2021

Jeg hadde to overnattinger på dette hotellet. Beliggenheten er sentral, men kort gangavstand til det meste i sentrum. Hyggelig betjening i resepsjonen. Frokosten var velsmakende, men utvalget kunne vært litt større. Enkeltrommet jeg fikk var lite, men opplevdes rent. Generelt har rommene behov for oppussing.

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, jeken100
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2021

Sentral beliggende nær sentrum Imøtekommende personellGratis parkering ved hotellet Litt lite rom men gode senger Reint og fint Svært god frokost med tildelt tidspunkt i spisesalen Har benyttet dette hotellet tidlegare og kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, oddbjorgaarsbog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Overnattet en natt med frokost. Lite rom med bitteliten veranda. Gode rene senger som ikke kan kalles dobbeltseng da de sklir ifra hverandre hvis du nærmer deg midten..... FROKOSTEN får alle stjernene, skjeldent bra. Og jenta i resepsjonen var et oppkomme av imøtekommenhet og smil, tommel opp for henne.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jothp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Rommene kan ikke vært oppusset siden OL i 94. Skranglete skitten vifte som bråket sykt på badet. Ekstremt trangt bad. Gulvet hadde sett sine beste dager på rommet, da det var svart der folk gikk mest, og lysere i sidene. Sier ikke det var skittent, men så ikke bra ut i 2021 når man må betale over 1500kr for en natt. Frokosten var grei, men slitne møbler der og

Romtips: Heldig som fikk parkering bak hotellet, men ikke langt å gå
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ivar B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021

Ok, så er det litt "gammelfint" og slitt. Det gjør egentlig ingenting. Superhyggelig personale, rene rom og deilig frokost. Artig med alle maleriene som var gitt som betaling for opphold av Lillehammerkunstnerne. Svært sympatisk med gratis parkering. Vi koste oss og kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Nin68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser