Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 121
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.08.22
Booking.com
USD 118
Vis tilbud
Trip.com
USD 98
Vis tilbud
Hotels.comUSD 126
PricelineUSD 118
TravelocityUSD 126
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (454)
Filtrer anmeldelser
454 resultater
Vurdering fra reisende
90
148
125
61
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
90
148
125
61
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 454 anmeldelser
Anmeldt 13. mai 2022

Hjemmekoselig hotell med hyggelig ansatte. Selv om hotellet er litt utdatert så er det en av de hyggeligste hotellene vi har bodd på de siste årene. Mye hyggeligere enn mange av nye fine hotell. Anbefales

Dato for oppholdet: mai 2022
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, joniringsby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. mai 2022

Hyggelig betjening, greie rom og super beliggenhet for ei helg i Lillehammer sentrum. Bra utvalg til frokosten og en hyggelig frokostvert passet på at alt ble fylt på etterhvert. Vi hadde ei fin helg og kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: mai 2022
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, svanhildaune
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. mai 2022

Fint å enkelt hotell i sentrum. Lett å komme til. Eneste som var litt knot v å finne deres parkeringplass. Sku vært mer opplyst.
Syns rommet var litt lite iforhold te senga på vårt rom ellers veldig fint.
God frokost og utrolig behjelpelig ansatte. Ble virkelig møtt me ett smil.

Dato for oppholdet: mai 2022
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, 621kristine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. mars 2022

Nedslitte og triste rom og spesielt lite hyggelig baderom med spekker i vask. Veldig varmt inne på rom på netter, uten mulighet til å senke temperatur. Med vinduer oppe for å få en bedre sovetemperatur så var det mye lyd fra jernbanestasjonen, menesker på til og fra togstasjonen og biltrafikk.

Dato for oppholdet: mars 2022
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, FinnH90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. februar 2022

Sentral beliggenhet og lettvinn parkering som er positivt. Hotellet er generelt svært nedslitt og lite innbydende. Enkel frokost med visne blomster på bordet. Her må noe gjøres. Hyggelige ansatte gjør sikkert sitt beste.

Dato for oppholdet: februar 2022
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, mortkro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser