Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Minnesamvær”
Anmeldelse av Hvelvet restaurant

Hvelvet restaurant
Vurdert som nr. 2 av 60 Restauranter i Lillehammer
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 8
Kjøkken: Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: I den tidligere Norges Bank-bygningen på Stortorget i Lillehammer finner du Hvelvet. Her får du god hjemmelaget mat i hyggelige og uformelle omgivelser, til fornuftige priser. Hit kan du ta med deg selv, venner, kollegaer, sjefer, ansatte, familie, barn, kunder og gjester til middag. Vi har også catering, ta gjerne kontakt for priser! Ønsker du eget Chambre séparée så har vi 3 av de også!
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde minnesamvær i juli, og her er det ikke en eneste ting å sette fingeren på!
Helt perfekt å komme til oppdekket bord, forhåndsbestilt meny og endringer gjort underveis! Ingenting ble et problem, blide og flinke servitører ordnet ting på løpende bånd! Absolutt å anbefale!!
Alle gjester var strålende fornøyde med mat, dessert og kaker!!
10/10!!

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, 51siljed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (515)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8690 av 515 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk et hyggelig bord, som vi også hadde ønsket da vi bestillte. Meget hyggelig mottagelse av kveldens hovmester. Hun anbefalte en fire retters meny, noe vi valgte å gå for. Undertegnede ønsket å bytte kveiteretten med blåskjell. Dette ordnet hun elegant. Meget bra!
Første rett var blomkålsuppe med bacon og brødkrutonger. Den smakte godt.
Så kom kveite og blåskjell. Kveiteretten var delikat anrettet, og smakte bra. Blåskjellene var gode, men jeg savnet pommes frittes.
Hovedretten, som var indrefilet, var noe skuffende. Kjøttet var for mye stekt, hard - og tilbehøret virket tilfeldig. Dette tror vi er en enkel sak å rette opp. Desserten, sjokoladefondant, var perfekt - og slik den skal være.
Vinkartet var meget bra, og i tillegg hadde de spennende viner utenom.Vi valgte en vin fra vinkartet, en Borgogno Barolo Riserva 1996 til en en meget god pris. Dette viste seg å være en fantastisk bra valg. Vår servitør, som vi mistenker var hovmesteren, var oppmerksom, kunnskapsrik og hyggelig. Alt i alt, et hyggelig besøk.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 444anitat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Vi fant restauranten på TripAdvisor og bestilte bord for to. Vi kom litt før vi hadde avtalt, men fikk sitte og nyte en pils før maten i «hvelvet». Vi spiste blåskjell med søtpotet chips og aioli. Kjempe godt! Det var allikevel lokalet og servicen som utmerket seg! Akkurat slik skal det gjøres! Vi avsluttet middagen med å bestille bord to dager etter. Da blir det 3 retter og vin. Vi gleder oss

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Knut Jarle L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Nydelig mat, flott lokale og kjempegod serviceet gammelt banklokale med mye historie. Kan virkelig anbefale

Dato for besøk: juli 2020
Takk, perolavs568
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020

3-retters middag på uteserveringen var helt topp.
- Kveite
- Blåskjell med søtpotetfries.
- Sjokoladefondant (litt vel mye stekt for min smak, men god)

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, pimum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hvelvet restaurant, så også på

 
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Hvelvet restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din