Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig og litt luksus”
Anmeldelse av Hvelvet restaurant

Hvelvet restaurant
Vurdert som nr. 2 av 60 Restauranter i Lillehammer
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 8
Kjøkken: Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: I den tidligere Norges Bank-bygningen på Stortorget i Lillehammer finner du Hvelvet. Her får du god hjemmelaget mat i hyggelige og uformelle omgivelser, til fornuftige priser. Hit kan du ta med deg selv, venner, kollegaer, sjefer, ansatte, familie, barn, kunder og gjester til middag. Vi har også catering, ta gjerne kontakt for priser! Ønsker du eget Chambre séparée så har vi 3 av de også!
Anmeldt 24. juli 2020

Kjøkkenet er inne i en god periode, maten er delikat og smakfull. Vinkartet er bra og servitørene er dyktige. Savner veldig vegetaralternativ på menyen, men man kan få vegetarrett på forespørsel. Fin uteservering!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Ane S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (515)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8286 av 515 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, vin og service! Tilpasset middag og dessert til glutenfritt. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 929birgite
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Fint sted,hyggelige folk og god mat. Imidlertid fikk vi forretten på bordet minuttet etter GT’en vi bestilte som vordrink,- ikke greit. Ingen spurte heller om hvordan vi ønsket indrefileten stekt, - flaks at vi begge foretrakk medium

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, sveinolavt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk besøk igjen. Nydelig mat i flotte lokaler. Veldig trivelige og flinke servitører.
Vi nommer garantert tilbake !

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 769rolfh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde minnesamvær i juli, og her er det ikke en eneste ting å sette fingeren på!
Helt perfekt å komme til oppdekket bord, forhåndsbestilt meny og endringer gjort underveis! Ingenting ble et problem, blide og flinke servitører ordnet ting på løpende bånd! Absolutt å anbefale!!
Alle gjester var strålende fornøyde med mat, dessert og kaker!!
10/10!!

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, 51siljed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hvelvet restaurant, så også på

 
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Hvelvet restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din