“September 2020. Flott restaurant”
Anmeldelse av Hvelvet restaurant

Hvelvet restaurant
Vurdert som nr. 2 av 96 Restauranter i Lillehammer
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: I den tidligere Norges Bank-bygningen på Stortorget i Lillehammer finner du Hvelvet. Her får du god hjemmelaget mat i hyggelige og uformelle omgivelser, til fornuftige priser. Hit kan du ta med deg selv, venner, kollegaer, sjefer, ansatte, familie, barn, kunder og gjester til middag. Vi har også catering, ta gjerne kontakt for priser! Ønsker du eget Chambre séparée så har vi 3 av de også!
Anmeldt 25. september 2020 via mobile enheter

September 2020. Flott restaurant beliggende midt i Lillehammer. Nydelig mat. Spiste en 5 retters. Noe av høytydeligheten ble imidlertid litt borte av masse skratting og hyling av noen gjester, men det kan jo ikke eierne av restauranten noe for. Slike folk burde lære seg litt manerer når man er ute på en såpass fin restaurant. Kelneren var hyggelig og korrekt. Kan anbefales.

Takk, Øystein G

219223 av 695 anmeldelser

Anmeldt 25. september 2020 via mobile enheter

Nok en gang en trivelig opplevelse, god mat, greie priser og dyktige betjening👍. Ukens 2 retter var mors kjøttkaker og sjokoladepudding til dessert = nostalgi😁

Takk, MetteI1965
Anmeldt 21. september 2020 via mobile enheter

Tusen takk for en fantastisk kveld! Service, mat, vin og omgivelser opptrer i perfekt harmoni. Nydelig mat som holdt et svært høyt nivå gjorde kvelden til en flott opplevelse. Vi anbefaler dette stedet på det varmeste!

Takk, Hanne Therese L
Anmeldt 14. september 2020

Vi hadde en 5-retters meny med nydelige mat. Barna fikk det samme som oss voksne, med halv porsjon til halv pris. Veldig bra opplegg!

Takk, 513astas
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Leste anmeldelser og gikk for denne restauranten.
Vi ble ikke skuffet, flott mat, god service og dagens med dessert smakte fortreffelig. Samme med kalvefilet. God og mette gikk vi fornøyd videre.🎅🎅👍👍

Takk, tomr33441

Reisende som så på Hvelvet restaurant, så også på

Har du vært i Hvelvet restaurant? Del dine erfaringer!