Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Magisk”
Anmeldelse av Hvelvet restaurant

Hvelvet restaurant
Vurdert som nr. 2 av 60 Restauranter i Lillehammer
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 8
Kjøkken: Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: I den tidligere Norges Bank-bygningen på Stortorget i Lillehammer finner du Hvelvet. Her får du god hjemmelaget mat i hyggelige og uformelle omgivelser, til fornuftige priser. Hit kan du ta med deg selv, venner, kollegaer, sjefer, ansatte, familie, barn, kunder og gjester til middag. Vi har også catering, ta gjerne kontakt for priser! Ønsker du eget Chambre séparée så har vi 3 av de også!
Anmeldt 28. september 2020

Bursdagsmiddag med barn og svigerbarn. Dette var en fantastisk opplevelse fra start. Hyggelig velkomst. Servitør kom raskt til bordet og presenterte meny.
Vi fikk tenke litt og servitør hjalp til med å anbefale vin, som vi ble svært fornøyde med. Spiste tre retters. Alle rettene smakte helt fantastisk. Behagelige og tilstedeværende servitører.
Et av de beste restaurant opplevelsene jeg har hatt. ANBEFALES!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, aashildj2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (518)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6670 av 518 anmeldelser

Anmeldt 25. september 2020 via mobile enheter

September 2020. Flott restaurant beliggende midt i Lillehammer. Nydelig mat. Spiste en 5 retters. Noe av høytydeligheten ble imidlertid litt borte av masse skratting og hyling av noen gjester, men det kan jo ikke eierne av restauranten noe for. Slike folk burde lære seg litt manerer når man er ute på en såpass fin restaurant. Kelneren var hyggelig og korrekt. Kan anbefales.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Øystein G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2020 via mobile enheter

Nok en gang en trivelig opplevelse, god mat, greie priser og dyktige betjening. Ukens 2 retter var mors kjøttkaker og sjokoladepudding til dessert = nostalgi

Dato for besøk: september 2020
Takk, MetteI1965
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2020 via mobile enheter

Tusen takk for en fantastisk kveld! Service, mat, vin og omgivelser opptrer i perfekt harmoni. Nydelig mat som holdt et svært høyt nivå gjorde kvelden til en flott opplevelse. Vi anbefaler dette stedet på det varmeste!

Dato for besøk: september 2020
Takk, Hannetl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2020

Vi hadde en 5-retters meny med nydelige mat. Barna fikk det samme som oss voksne, med halv porsjon til halv pris. Veldig bra opplegg!

Dato for besøk: september 2020
Takk, 513astas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hvelvet restaurant, så også på

 
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Hvelvet restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din