Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et besøk verdt”
Anmeldelse av Hvelvet restaurant

Hvelvet restaurant
Vurdert som nr. 2 av 61 Restauranter i Lillehammer
Prisklasse: USD 5 - USD 7
Kjøkken: Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: I den tidligere Norges Bank-bygningen på Stortorget i Lillehammer finner du Hvelvet. Her får du god hjemmelaget mat i hyggelige og uformelle omgivelser, til fornuftige priser. Hit kan du ta med deg selv, venner, kollegaer, sjefer, ansatte, familie, barn, kunder og gjester til middag. Vi har også catering, ta gjerne kontakt for priser! Ønsker du eget Chambre séparée så har vi 3 av de også!
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Med favoritt-champagnen til velkomst, en tre-retters i følge av en avdempet Barolo, og endog en Calva som digestiv, var måltidet perfekt. Servicen var vennlig og prompt, og solen varmet til langt på kveld. En særs hyggelig start på vår kulturreise. Takk til personalet!

Dato for besøk: august 2021
Takk, 399kjetils
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (565)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6064 av 566 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Nydelig 3-rettas middag. Flott service med hyggjeleg personale. God plass i lokalet. Greitt å kunne bestille på nettet

Dato for besøk: august 2021
Takk, olejohanl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Vi fikk en flott opplevelse da vi feirer eldstedatteras utflytting med 4-retters middag med vinpakke ved hvelvet. Stilige lokaler, men samtidig avslappet og uformelt. Maten var meget god, og vinen passet godt med rettene. Vi kommer gjerne tilbake. Bestill bordet i midten, for en VIP følelse:)

Dato for besøk: august 2021
Takk, mortent982
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Kjempeservice, knallgod mat, koselig atmosfære, dyktige og kunnskapsrike ansatte, og det ble en fantastisk fin feiring av familiemedlem.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, annelisef2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse frå første til siste stund. Mat og service i toppklasse! Ein restaurant absolutt verdt å besøke om du er i Lillehammer sentrum.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 638marteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hvelvet restaurant, så også på

 
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Hvelvet restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.