Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Litt pregløst”
Anmeldelse av Hvelvet restaurant

Hvelvet restaurant
Vurdert som nr. 2 av 61 Restauranter i Lillehammer
Prisklasse: USD 5 - USD 7
Kjøkken: Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: I den tidligere Norges Bank-bygningen på Stortorget i Lillehammer finner du Hvelvet. Her får du god hjemmelaget mat i hyggelige og uformelle omgivelser, til fornuftige priser. Hit kan du ta med deg selv, venner, kollegaer, sjefer, ansatte, familie, barn, kunder og gjester til middag. Vi har også catering, ta gjerne kontakt for priser! Ønsker du eget Chambre séparée så har vi 3 av de også!
Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Kamskjell og indrefilet til for- og hovedrett. Tre bittesmå kamskjell manglet friskheten som en stor kanskje ville bidratt med, eventuelt var de ikke helt ferske og hadde fått i overkant lang varmebehandling eller for lav varme i panna.
Sistnevnte skjedde muligens også med indrefileten, den var god men i likhet med kamskjellene manglet den preg i form av stekt/grillet overflate. Jeg savnet også kokkens omgang med salt og pepper på kjøttet, hadde foretrukket et par hakk med 'mersmak'. Potetmos i samme litt smakløse form. Mer dristighet, takk
Det sagt så var alt godt, men med utgangspunkt i prisene fikk dette et samlebåndspreg uten den nødvendige finessen som gjør at besøket huskes.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, GlobeTrotting90724
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (564)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5458 av 564 anmeldelser

Anmeldt 19. august 2021 via mobile enheter

Vi skulle feire bryllupsdag med en god middag. Tidligere besøk hadde vært veldig bra. Atmosfæren på Hvelvet er jo topp.
Vi gikk for en 4-retter, med to forretter, hovedrett og dessert. Første rett var aspargessuppe. Den var kald! Neste rett var kamskjell med tilbehør, også kald! Hovedretten var indrefilet, og bare lunken! (Kjøttet var heller ikke renskåret for sener og hinner). Dette var rett og slett for dårlig. Servitør gjorde nok så godt hun kunne, men rettene hadd nok stått alt for lenge på kjøkkenet før de ble båret ut. Dette skal jo ikke skje på en restaurant som Hvelvet.
Desserten var god (og kald...), og rødvinen var riktig tempererert. Totalopplevelsen var likevel dårlig.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 639ulfd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2021

På plussiden
- bra corona-tiltak
- hyggelig og oppmerksom betjening
- rause vinglass
- for maten:
-- aspargesuppe, deilig men kunne tjent på noe mere bacon (= mer salt touch)
-- grillet kamskjell, litt mye stekt, ratatouille på denne tok litt "livet av" kamskjellene.
Kjempebra vinmatch !
-- indrefilet (rear) Perfekt stekt, smørstekte grønnsaker = fin tyggemotstand. Litt mer "mash". masse kjøtt, så her blei vi stappmett.
-- panna cotta, litt for fast konsistens og litt for lite brunost-preg
-- sjokolade-mousse, "to die for". Helt frelst av sjokoladekulene som fulgte med !
-- har espresso-maskin = bra

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tore T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter



Fikk ordnet et bord til 5 personer lørdagskveld flott atmosfære, god mat og drikke! Hadde en flink kelner som tok godt vare på oss kjapp servering

Dato for besøk: august 2021
Takk, Vibeke S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Med favoritt-champagnen til velkomst, en tre-retters i følge av en avdempet Barolo, og endog en Calva som digestiv, var måltidet perfekt. Servicen var vennlig og prompt, og solen varmet til langt på kveld. En særs hyggelig start på vår kulturreise. Takk til personalet!

Dato for besøk: august 2021
Takk, 399kjetils
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hvelvet restaurant, så også på

 
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Hvelvet restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.