Måltidet var greit nok. Jeg spiste blåskjell og det smakte bra. Veldig god service av oppmerkson servitør
127–131 av 708 anmeldelser
Alltid hyggelig å besøke Hvelvet restaurant i Lillehammer.
God service , -ypperlig mat og drikke!
Det er ikke mange slike steder rundt Mjøsa.
8 jenter på utdrikningslag. Helt suveren gjennomgang. Kunnskap ispedd humor og folkelighet gikk rett hjem at alle 8 jentene fra bygda. Anbefales på det varmeste.
3-retters middag; løksuppe (terningkast 4), indrefilet av storfe (terningkast 5), dessert/ost (terningkast 4). Anbefaler restaurant et besøk, beliggenhet/atmosfære/historie (terningkast 5), personal (terningkast 6).
Vi startet med nydelig fransk løksuppe, men fikk ikke sancerre-vinen vi var lova. En grei hvit burgunder fikk duge for oss.
"Steinbitfileten" var smakløs, usaltet lange, med to gode, tynne apargesbiter til.
"Indrefileten" var trevlete og har trolig jobbet i en annen del av dyret mens det levde.
"Hvit sjokolademousse" viste seg å være en slags rotete Café Gourmand med kremklæsj og kornete eplesorbet
Veldig god Tokaj-vin til, alt servert av hyggelige ungjenter.
Takk for alt!