Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og bra service!!”
Anmeldelse av Ming Restaurant

Ming Restaurant
Vurdert som nr. 12 av 64 Restauranter i Lillehammer
Prisklasse: USD 15 - USD 24
Kjøkken: Asiatisk, Kinesisk
Middagsalternativer: Middag, Gatekjøkken
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Gatekjøkken
Anmeldt 8. januar 2019 via mobile enheter

Har vært her flere ganger og blir like fornøyd hver gang. Her får man virkelig mye god mat for pengene. Påfyll av ris kan også fås! Ligger litt utenfor gågaten men det er rolig og behagelig å spise her! Anbefales

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, stinebratteng1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (121)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3842 av 121 anmeldelser

Anmeldt 12. november 2018

Vi bestilte en stor mengde take away søndag 11. november, maten var ok, men overpriset i forhold til kvalitet!
Vi opplevde elendig service ved bestiliing og henting.
Service ved henting av maten var kritikkverdig, ingen info om forsinkelse, sure og uhøflige ansatte, servicen hos de ansatte må innskjerpes!

Dette var siste gang vi bestiller fra Ming Restaurant!
Holder oss heretter til Japan Sushi i Lillehammer som leverer knallbra mat og god på service:-)

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Henning1967
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. september 2018 via mobile enheter

Vi har som regel en gang i året spist mat med familie og venner etter fullført Birkebeiner løp. Aldri skuffet!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, GjermundK4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

En helt midt på treet matopplevelse. Vi ønsket god kinamat, og vi fikk en helt ordinær matopplevelse.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 423ketilk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2018

Håpet på en kinamatopplevelse litt over gjennomsnittet, men nei. Vegetaralternativet var én rett med bare grønnsaker i en kjedelig saus. Endte med å kjøpe en thai-rett hvor kyllingen ble utelatt, og betalte full pris. Men det smakte i hvert fall godt. Dessverre forstår ikke kinarestauranter at vegetarretter også bør inneholde litt proteiner.
Min bedre halvdel forsøkte and i en hemmelig familieoppskrift-saus - som det ikke var noen grunn til å hemmeligholde. Desserten kom lenge før teen - som vi måtte etterlyse. Vi kunne velge mellom hele 2 te-typer; grønn og jasmin. Vi tok en av hver og endte med å dele den grønne. Jasminteen luktet som gul lipton, og det drikker vi ikke. Jeg valgte ‘dagens kake’ til dessert, for det ble opplyst at det var sjokoladekake. Det som kom var sjokoladefondant. God nok, men ikke den kaken jeg forventet.
Lokalet var veldig varmt, men de hadde vifter - som ikke hjalp nevneverdig. Men det så nyoppusset ut og var fint i lokalene. Toalettene i kjelleren gjenstår å pusse opp.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Lillan930
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ming Restaurant, så også på

 

Har du vært i Ming Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.