Store porsjoner, gode smaker og god service. En bra kinesisk restaurant rett utenfor sentrum i Lillehammer.
Fantastisk god og nydelig mat, rask og god service. Variert meny med mange spennende retter. Både store og små var godt fornøyd med maten. Innbakt kylling var en veldig barnevennlig rett, Anbefales!
God mat, store porsjoner, rimelige priser, hyggelig personale og atmosfære. Anbefales på det varmeste. Byens desidert beste kinamat. 🤗👍
Utrulig god mat og koselig jente som jobbet der, vi følte oss veldig velkomne. Kommer garantert igjen 😊.
Ming Garden er et rolig og bra sted for å spise kinesisk mat. De holder bra standard på maten og serviringspersonalet.