Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Melding fra Tripadvisor:Denne forretningen er midlertidig stengt frem til 06.02.2021
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Kjempeflott park, noe for alle aldre!

To foreldre, to besteforeldre en 4-åring og en 2-åring og alle hadde det kjempekjekt! Det er noe... les mer

Anmeldt 6. september 2020
BO_Davoy
,
Storebø, Norge
via mobile enheter
En fin dag på hunderfossen

Til at Det var besøksbegrensninger var parken full overalt. Det var mye å gjøre og ungene mine... les mer

Anmeldt 14. august 2020
Tanja V
,
Børsa , Norge
Les alle 837 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Lillehammer
fra USD 795,08
Mer informasjon
fra USD 795,08
Mer informasjon
fra USD 795,08
Mer informasjon
Anmeldelser (837)
Filtrer anmeldelser
837 resultater
Vurdering fra reisende
352
303
134
33
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
352
303
134
33
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3439 av 837 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2019

Alle som jobbet virket å være i dårlig humør. Lite imøtekommende, og direkte sure. Gir ikke et positivt inntrykk på besøkende.
Så ikke et smil på en eneste arbeider, virket som de ikke ville være der.
Hadde forstått at de var lei å jobbe etter en lang arbeidsdag, men selv klokken 10 (når parken åpnet) var jenta som jobbet i “Trollfallet“ sint! Burde ikke søke om jobb i en park som Hunderfossen hvis de ikke liker å jobbe med gjester, og spente familier som ser frem til en dag i parken!
De eneste attraksjonene arbeiderne ikke var sinte på var raftingen, og rundsnurr. Men ellers i parken og Energisenteret var det dårlig humør hos arbeiderne. Ikke et positivt inntrykk!

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, Cool K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hogne H, Daglig leder på Hunderfossen Eventypark, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2019

Hei!

Dette var veldig beklagelig å høre. Vi legger ned store ressurser i våre sesongansatte, fra rekruttering, vi opplæring til oppfølging underveis gjennom sesongen - for å levere de beste gjesteopplevelser. Generelt får vi høy score i gjesteundersøkelsene på hvordan våre gjester oppfatter de sesongansatte. Det er derfor beklagelig at du ble skuffet
over dine opplevelser, og ikke fikk service som forventet. Fint om du kan ta kontakt direkte med meg på mobil 92 21 32 30, så kan jeg høre litt mer om dine opplevelser, og forhåpentlig forbedre det som var dårlig.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2019 via mobile enheter

Vi har vært en dag på Hunderfossen og hatt det veldig morro fordi det er gøyale aktiviteter, et godt utgangspunkt, men betjeningen ødela litt av opplevelsen. En gjeng ungdom som heller vil prate med hverandre og var generelt uengasjerte og lite imøtekommende. Håper Hunderfossen tar tak og bruker litt tid på opplæring i service. På et eventyrland så forventer man litt mer av de ansatte.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, Camilla J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Sett trollnatt for 3 gang! Anbefales på det sterkeste. Kjekt for både små og store Hunderfossen dagtid alltid like kjekt. Badeområdet burde hatt maxgrense på badende,gjerne rullering på badende.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, janitarye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Vi hadde en koselig dag i Hunderfossen. Nydelig vær, det gjør det lett å trives.
Lekehuset var populært hos minstemann på 18 mnd.
Tok litt karuseller, barna var fornøyd.

Pluss: mangen Wc, korte avstander, gøy teater, grill muligheter, mye benker.

Minus: svært dyrt med vann. (50kr)
Mangen parker tilbyr kraner en kan få vann.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, iselinnnn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Bra: det er fint i parken og flere ting å gjøre
Kan bli bedre: burde kjøpt billett på forhånd, men det burde ikke ta 45 min å kjøpe billett.
Utslitt: badedelen

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, karlk854
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser