Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Super park å være i hele dagen.

Hunderfossen fornøyelsespark er kjekt for både store og små. Det er kjekt å gå på de koselige... les mer

Anmeldt 4 dager siden
970livv
via mobile enheter
Hunderfossen

For lite sitteplasser i hele parken og søppelkasser og flaskekasser. Litt for lang ventetid på... les mer

Anmeldt 1 uke siden
797runeg
via mobile enheter
Les alle 864 anmeldelsene
  
Anmeldelser (864)
Filtrer anmeldelser
864 resultater
Vurdering fra reisende
371
310
135
33
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
371
310
135
33
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4550 av 864 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2020

Burde komme frem at dette er for de små barna, samt at prisen pr pers bør ligge mye lavere sammenlignet med andre større og bedre parker. Passer barn fra 2 til 6 år.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, kenp971
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Hunderfossen er en trivelig park, men syns dessverre man får lite igjen for pengene om man sammenligner med andre parker.

Store deler av dagen gikk med til å stå i kø, til tross for at det visstnok var begrenset antall besøkende pga covid-19. Da må køene være ekstremt lange normalt sett..

Vi hadde med en 2-åring og en 7-åring. Det var dessverre ikke helt enkelt, da det ikke var så mange attraksjoner som minstemann kunne kjøre. Sårt å måtte stå igjen og se på at storebror får kjøre, så ble mye gråting på lillebror i dag. Vi droppet en del attraksjoner i sympati for minstemann, så var dessverre en del vi andre ikke fikk testet. Parken passer nok best mellom 4 og 8-10 år.

Is-kioskene var utsolgt for nesten all is utpå dagen, og det var svært lang ventetid for å kjøpe en enkel kaffekopp. Pluss for milighet til å leie gass-grill, så anbefaler å ha med egen mat fremfor å kjøpe der.

Likte energihuset godt, der koste vi oss alle sammen, angrer på at vi ikke tok det tidligere på dagen så vi hadde hatt bedre tid der. Flåklypa-huset var også gøy! Raftingflåtene var morsomme for hele gjengen, men minstemann ble gjennomvåt og måtte skifte klær etterpå (husk å ta med klesskift!). Teateret fenget også begge to, og eventyrslottet var spennende og inspirerte oss til å lese flere av de tradisjonelle eventyrene når vi kommer hjem. Traktorene var stas, selv om lommeboka fikk kjørt seg i Felleskjøpet-butikken etterpå

Vi har kost oss i parken, men alt i alt så blir det nok ikke flere turer hit på oss da vi heller prioriterer andre parker i fremtiden.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, ranjav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Hadde to dager her, dag 1 var veldig kjekk, men spiste i trollsalen- her var det i utgangspunktet koselig, men noe dårlig humør på serveringsdamene. Vi glemte også igjen en kjær eiendel i trollsalen, den var godt merket med navn og tlf, oppdaget etter kort tid at vi hadde glemt igjen vårt barns eiendel, når vi kom tilbake hadde de allerede kastet eiendelen i søpla, vi fikk den igjen- men den var passe tilgriset! Vi vil ikke spise i trollsalen flere ganger!
Dag 2 var meget kaotisk, så ikke ut til å være kontroll på antall mennesker, mye trengsel flere steder! De ansatte er svært unge så det er ikke deres skyld, men det burde vært flere synlige ansatte til å ha kontroll på avstander i køene.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, reismuff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Familie med barn på seks og ni år besøkte Hunderfossen Eventyrpark i juli 2020. Vi må først si at det var øsende regnvær under mye av besøket, så det har selvsagt påvirket opplevelsen vår.

Vi hadde på forhånd fått vite at det var redusert kapasitet i parken pga. COVID-19-situasjonen, så vi var derfor noe overrasket over smekkfulle parkeringsplasser ved inngangen (selv i øsende regnvær, men billettene er vel antakelig solgt på forhånd). Ellers fikk vi ikke mye inntrykk av redusert antall besøkende heller inne i parken - med lange køer på hovedattraksjonene. Vil faktisk anslå at vi brukte størsteparten av tida inne i parken til å stå i kø!

Smittevernhensyn ble tatt ved at det ble sprayet hånddesinfeksjon på hender før alle attraksjoner, men 1m-avstand ble i liten grad håndhevet i køene, slik at vi flere ganger opplevde å stå tett i tett i køen. Det var riktignok merket opp familiesirkler i køene, men mange brydde seg ikke om, eller forstod ikke dette prinsippet. Det burde vært informert om og håndhevet bedre.

Vil også nevne køsniker-appen (som en annen gjest kommenterte), der prinsippet er at man kan booke tid på en attraksjon og dermed slippe unna køen. Problemet var at denne dagen var det tekniske problemer med appen (i følge en av guidene), og det var dermed for det meste ikke mulig å booke tider for oss. Likefullt ble de som hadde vært heldige og fått til å booke tid alltid prioritert, noe som føltes ganske urettferdig.

Før vi kom inn på selve hovedattraksjonen - Eventyrslottet - hadde vi stått en og en halv time i kø! (mens app-køen konstant ble prioritert). Attraksjonen var også en ganske skuffende opplevelse, der man fòr med harelabb over en rekke forskjellige folkeeventyr i stikkordsform. Scenene og figurene var flotte, men kunne man ikke isteden konsentert seg om noen få utvalgte eventyr, og fortalt de med litt innlevelse - akkompagnert med scenene og figurene? Det hadde gitt mye større utbytte av attraksjonen. Å stå en og en halv time i kø for dette var det overhodet ikke verdt.

Parken er ellers grei, med badeområde, eventyrslott og litt forskjellig annet, men synes prisen er i stiveste laget i forhold til størrelsen på parken og antall attraksjonen, hvis man f.eks. sammenligner med dyreparken i Kristiandsand - som har omtrent samme prisnivå men enormt mye mer å by på.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, knollogtott
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020

Besøkte denne fornøyelsesparken i begynnelsen av Juli 2020, og ble posestivt overasket over betjeningens velvilje og evne til å svare på alt mulig rart.

Det er klart at berg å dalbanene ikke kan sammenlignes med de store ute i verden, men for barn var den akkurat tøff nok.

Ett smart trekk var ett samarbeide i parken mellom Volvo og Shell. Barn kunne kjøre på bane med en liten elektrisk lastebil, for så å få utstedet ett sertifikat.
Når man hadde det kunne man gå opp på Shell banen å kjøre bil.

Barna likte dette med rekkefølge, og fikk samtidig mestring følelse og litt trafikk opplæring

Energirike så barn og voksne ut til å like, der energi ble pedagogisk forklart for voksne og barn på en morsom måte.
Det ser litt kjedelig ut, men var vel vært turen, både for store og små.

Ivo Caprino filmen var uhyre interessant som ett eksempel på at norsk ingeniørkunst i en bransje som har utviklet seg eksepsjonelt siden begynnelsen av 90 tallet når en antar denne filmen ble laget.
Som historie, og satt inn i rett kontekst vil nok denne filmen kunne leve evig, men som ett teknologisk underverk, som den var den gangen det ble laget, har den nok utspilt sin rolle.

Smittevernet var på topp, noe som nok ga seg utslag i antall besøkende, som igjen førte til små kø dannelser rundt attraksjonene.

Dette trekker naturligvis opp på besøks kvaliteten, for parken.

Savnet EasyPark.

Dette var uansett en fantastisk dag for store og små, som en ikke ville gått glipp av.

Anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, Oddjo65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser